29 / 04 / 2024

İstanbul Zirvesi projesi

İstanbul Zirvesi projesi

Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih açıklandı! 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı. 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi! 498 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi... 498 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul 2023 projesi detayları...

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut İstanbul projesi resmen başlıyor! O ilçeye tam 440 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Esenler projesi resmen başlıyor. Söz konusu projeyle Esenler'e 440 konut inşa edilecek.

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

İstanbul Havalimanı projesi için kamulaştırılacak alanlar mecliste!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Yukarı Ağaçlı Mahallesi'nde İstanbul Havalimanı projesi kapsamında kamulaştırılacak alan ve kamulaştırma bedeli meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Zirvesi projesi Haberi

İstanbul Zirvesi projesi

Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bankacılık, finans, yatırım konularında zengin ve farklı alt başlıklarda panellerin yer alacağı zirvenin bu yılki teması ''Yenilikçi Finans'' olacaktır. Yenilikçi Finansman ve Büyüme, Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık konuları masaya yatırılacak.


Açılışını Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Bababacan'ın yapacağı zirvede konuşmacılar arasında Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek, Khazanah Nasional Berhad Başkanı Mohd Izani Ghani, Türkiye...