13 / 05 / 2024

istanbula yatırımlar devam edecekmi

istanbula yatırımlar devam edecekmi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Davos temaslarını değerlendirdi: Yatırımcılardan bir bölümü İstanbul'daki yatırımları sordu. Ben de kendilerine 4 milyar dolarlık yatırıma devam ettiğimizi söyledim...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden biri olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Frédéric Biousse otel yatırımlarına devam edecek!

Fransız perakendesinin ağır toplarından Frédéric Biousse otel yatırımlarına devam edecek...

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

İmalat sanayisi inşaat yatırımlarında KDV iadesi devam edecek!

İmalat sanayisi yatırımları üzerindeki KDV'den kaynaklı finansman yükünü gidermek amacı ile yatırım teşvik belgesi kapsamında gerçekleştirilecek inşaat harcamaları için yüklenilecek KDV'nin iadesine yönelik uygulama 2020 ve 2021 yıllarında da devam edecek...

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

istanbula yatırımlar devam edecekmi Haberi

istanbula yatırımlar devam edecekmi


İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Davos'taki temaslarını değerlendirdi. Forumlardaki konuşmalarının yanı sıra ikili görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade eden Topbaş, "Özellikle son dönemlerde Türkiye'nin ve İstanbul'un imajıyla ilgili algı sürecindeki değişimleri eski haline getirme noktasında burada önemli bir girişimde bulundum. Görüşmelerde, düşüncelerinin, İstanbul'un ve Türkiye'nin gerçekleriyle örtüşmediğini kendileri de ifade ettiler. Yakın takip ediyorlar" dedi. 


BU YIL 4 MİLYAR $ YATIRACAĞIZ 

Yatırımcılardan bir bölümünün İstanbul'daki yatırımlarda bir problem olup olmayacağını sorduğunu belirten Topbaş, bu konuda hiçbir problem olmayacağını ve bu yıl itibarıyla 4 milyar dolarlık yatırımlarının gerçekleşmekte olduğunu aktardığını kaydetti. 


YATIRIMCI TÜRKİYE İÇİN İYİMSER

Yatırımcıların da Türkiye'nin son 11 yıldaki başarılı ekonomik gelişme sürecini yakından takip ettiklerini ve dünya ekonomik kriz içindeyken bu gelişmenin büyük bir başarı öyküsü olduğunu ifade ettiğini söyleyen Topbaş, yatırımcıların...