07 / 05 / 2024

İstanbulda Ardahanlılar Kültür Evi

İstanbulda Ardahanlılar Kültür Evi

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Infinity Eğitim Kültür ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Infinity Eğitim Kültür ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A.S Alnusayyan tarafından kuruldu.

İstanbulda Ardahanlılar Kültür Evi Haberi

İstanbulda Ardahanlılar Kültür Evi

Ardahan Kültür Evi, İstanbul’da yaşayan Ardahanlılar için bir ilki; Türkiye’de de sosyal ve kültürel anlamda model olacak bir tesisi hizmete sunuyor. 4 bin m2 alana sahip 5 katlı bina içerisinde; kahvaltı salonu, taziye salonu, tiyatro salonu, ilçe dernekleri için ayrılan bölümler ve öğrenciler için eğitim sürecine destek sağlayacak kurs alanları da bulunuyor.


Açılışa Ardahanlı Sanatçı Hülya Avşar’da katılıyor. Düzenlenecek olan açılış törenine; Ardahanlı Sanatçı Hülya Avşar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan ve İstanbul Milletvekilleri, Ardahan Valisi, Ardahan ve İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İşadamları ve bir birinden değerli sayısız konuk katılacak. Programda Ardahanlı sanatçı Nesrin 

Güneş de mini bir konser verecek. 



Tarih: 28 Mart Cumartesi


Yer: İncirtepe Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Caddesi 


Mareşal Cami Karşısı No:5 Esenyurt/ İstanbul 


Saat:...