02 / 10 / 2024

istanbulda eski emlak haberleri

istanbulda eski emlak haberleri

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Beyoğlu'nda 41 metrekare arsa 3 altın parasına 120 liraya satılacakmış. Sütlüce'de ise 166 metrekare arsa 168 liraya satılacakmış.

Bir emlak ilanında 1 ayda fiyat yüzde 24 düştü! Analistten 'Gayrimenkulde hala balon var açıklaması' geldi!

Geçtiğimiz günlerde konutta fahiş fiyat ve fırsatçılık sebebiyle bir emlak işletmesine 100 bin TL ceza kesildi. Bu gelişmenin ardından fiyatlarda gevşeme olabileceği belirtildi. Peki konut piyasasında balon var mı? İşte analist ve eski bankacı Solakoğlu'nun konuyla ilgili açıklaması... 

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Zonguldak’ta kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Zonguldak’ta yer alan arazileri kiraya veriyor. Arazilerin kiralama ihaleleri 18 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan hem Ankara hem de Eskişehir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Muğla’da satılık arsalar! İki büyükşehirde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Muğla’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 16 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan hem Denizli hem de Eskişehir’de KDV'den muaf satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 18 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Dünyanın en değerli emlak bölgelerinden... Vaniköy'de ormanın içine yapılan villa büyük tepki topladı!

Eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından dünyanın en değerli emlak bölgelerinden biri Vaniköy'deki ormanın içine yapılan villaya tepki gösterdi. 

1934 yılında Liman Şirketi Tophane'deki eski askeri binasının yerine işçi yurdu yapmış!

1934 yılında Liman Şirketi, Tophane'de eski askeri mezbahalar müfettişliği binasını Emlak Bankası'ndan satın alarak işçi yurdu yapmak için kolları sıvamış.

Eskişehir ve Konya’da Hazine’ye ait 13 adet arsa ve arazi satılıyor

Milli Emlak, Eskişehir ve Konya’da toplam 13 arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa bunulan gayrimenkullerle ilgili tüm ayrıntılar…

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Konut fiyatları yeni binalarda artacak, eski binalarda stabil kalacak!

İzmir'de konut fiyatları geçtiğimiz aya göre yüzde 1,9, önceki seneye göre de yüzde 45,1 artış gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, "Konut fiyatları yeni binalarda artacak, eski binalarda stabil kalacak" dedi.

Kiracıların başı emlakçılarla dertte! Eski ev sahibi referansı olmayana ev yok! 

Katlanarak yükselen kira fiyatları, kiracıları işin içinden çıkılmaz bir hale getirirken şimdi de emlakçıların yeni oyunu görenleri şaşkına çevirdi. Emlakçılar, kiracılardan eski ev sahibi referansı istiyor. İşte detaylar...

92 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi alabilirsiniz! Milli Emlak 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Eskişehir ve Isparta'da yer alan arsa ve arazileri 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve taksit imkanıyla satıyor. İşte o ilanlar...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

istanbulda eski emlak haberleri Haberi

istanbulda eski emlak haberleri

İstanbul Defterdarlığı'ndan


Dosya No:                        Cinsi                       Kıymeti  Teminatı 

İh. 3/123      Beşiktaş Arnavutköy Mah. eski         225        17     

                    Dubaracı yeni Francalacı Sokak

                    da eski 11, yeni 8 kapı nolu

                    kagir dükkanın 60/120 hissesi.

83/9869       Beyoğlu Bostan Mah. Adem Sokak- 120        8

                    da 805 ada, 17 parsel eski 11 yeni

   ...