30 / 04 / 2024

istanbulda kar yğışı ne zaman bitecek

istanbulda kar yğışı ne zaman bitecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor....

Bakan Özhaseki'den muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Dertleri engel olmak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin ‘rantsal dönüşüme karşıyız’ ifadelerine tepki gösterdi ve kentsel dönüşüme engel olmak istediklerini belirtti. 

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Dolar ve euro patladı! 22 Ağustos 2023 dolar kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? İşte güncel döviz kurları!

Dolar, 22 Ağustos 2023 Salı günü 27.16 TL'den işlem görüyor. Amerikan Doları'nın Türk Lirası karşı yüzde 19 değerlendi. İşte ayrıntılar...

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

Aramco'nun karı yüzde 19 azaldı!

Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun 2023 yılının ilk çeyreğinde net karı, düşük petrol fiyatları sebebiyle 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 19 azaldı.

Kira artışına yüzde 25 sınırı ev sahibi ve kiracı sorunlarını artırır! Milyonlarca kişiye şok!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, kiralardaki fahiş artışa karşı yüzde 25 artış sınırı kararına ilişkin konuştu ve bunun bir çözüm olmayacağını dile getirdi. 

Türk Lirası, dolara karşı yine yenik! TL, 29 günde dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Gelişen bazı ülke para birimleri dolar karşısında değer kazanırken, TL’nin, ABD Doları karşısındaki değer kaybı sürüyor. Türk Lirası, 2023 yılının başından bugüne kadar dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer yitirdi.

TL, dolara karşı yine mağlup! Yıl başından bu yana TL dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Türk Lirası, ABD Doları karşısında erimeye devam ediyor. Bazı gelişen ülke para birimlerinin dolar karşısındaki kazancı yükselirken, TL yıl başından bu yana dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer kaybetti.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi!

Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı perakende şirketleri ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler günde yer almaya başladı. Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi dikkat çekti...

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları.

istanbulda kar yğışı ne zaman bitecek Haberi

istanbulda kar yğışı ne zaman bitecek


Mobil Büfeler, hastane acil servislerinden sonra karla mücadelede yolda kalan sürücüler ve vatandaşlar için "Mobil Büfe" hizmeti veriyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.


Mobil Büfeler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da, İstanbul’daki kar yağışında trafikte bekleyen sürücüler için sıcak içecek, çorba ve su servisi sunuyor.


Hasta yakınlarının gece saatlerinde yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren Mobil Büfeler, karla mücadelede istanbullulara hizmet vermeye devam...