03 / 05 / 2024

istanbulda kdvden muaf arsa

istanbulda kdvden muaf arsa

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Kurtköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 325 metrekare alana sahip.

KDV'den muaf arsa almak isteyenlere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Bu tarihi kaçırmayın!

KDV'den muaf arsa almak isteyenlere resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Bu tarihi kaçırmayın... İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Emlak vergisinden muaf olabilirsiniz! Bu şartları taşıyanların parası cebinde kalacak!

Emlak vergisinden muaf olmak mümkün. 2006 yılında çıkan yasadan yararlanarak, emlak vergisini ödemeyebilirsiniz. İşte istenen şartlar!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan resmen Mayıs 2023 fırsatı geldi! 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak şimdi de Amasya Suluova'da 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak...

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf ve imarlı 16 arsa satacak! 

Elazığ Belediye Başkanlığı, Mornik ve Zafran'da yer alan 16 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdare imarlı iki arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez'de yer alan imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

O ilde hem KDV'den muaf hem de imarlı iki arsa satılacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Sinop İli Gerze Belediye Başkanlığı, Sinop Gerze Yaykıl Köyü'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul KDV'den muaf olarak satılacak.

Bakanlık bu duyuruyu deprem bölgesindeki vatandaşlar için yaptı! Muaf tutulacaklar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafında yapılan duyuruda, afet bölgesindeki vatandaşların SGK ile sözleşmeli sağlık kurumlarında muayene katılım payından muaf tutulacağını duyurdu.

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi! MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mondial 100 Superboy i'ye aylardır tek kuruş zam gelmedi. Peki Mondial 100 Superboy i'nin Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte MTV'den muaf Mondial 100 Superboy i 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

istanbulda kdvden muaf arsa Haberi

istanbulda kdvden muaf arsa

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Kurtköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Parsel alanının 10 bin 725 metrekare, satılacak olan alanın ise 2 bin 325 metrekare olarak belirlenen arsanın imar durumu planlı alan olarak belirtildi.

KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 4 milyon 651 bin TL, geçici teminat bedeli ise 139 bin 530 TL olarak belirlendi.

Merakla beklenen ihale 26 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30'da Pendik Belediye Binası'nda gerçekleştirilecek. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığından:
1-Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhale “Esenler Mah. Bora Sk. No: 5 PENDİK/İSTANBUL” adresindeki Pendik Belediye Binası 7. kattaki Toplantı Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname...