12 / 05 / 2024

İstanbulda ki ofis projeleri

İstanbulda ki ofis projeleri

Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Metrowin Tower 50 milyon TL maliyet bedeli ile Pendik’te yükselmeye başladı...

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Kişi başına düşen ofis alanı küçüldü!

JLL, 2019’un ikinci çeyreğini kapsayan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınlandı. JLL’nin raporunda geçtiğimiz yıllarda 12-15 metrekare seviyesinde olan kişi başına düşen ofis alanının 8-10 metrekare bandına gerilediği görüldü...

ABD'de yüksek kiralar çalışanları bunalttı: Otoparklarda ofis akımı!

ABD’nin San Francisco şehrinde artan kiralar girişimcilerin #WePark hareketinin başlatmasına yol açtı. Ofis kiralarını karşılayamayan birçok kişi yol kenarında saati 2.5 dolar olan otoparklarda çalışmaya başladı.

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları!

İzmir Metrofis Yücesoy ofis fiyatları 284 bin TL'den başlıyor. Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Nef yeni ofis binasına taşındı!

Bugüne kadar bir çok projede imzası bulunan, son 3 yılda 7000'den fazla kişiyi kendi evleri ve ofisleri ile buluşturan Nef, yeni ofis binasına taşındı.

Sağlıksız ofis ortamlarında hasta bina sendromu tehlikesi!

Çok sayıda kişinin aynı anda çalıştığı ofis ortamları, gerekli önlemler alınmadığı takdirde sağlığı ciddi boyutlarda tehdit ediyor. Sürekli kapalı ortamlarda çalışanlarda ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar “Hasta Bina Sendromu” olarak adlandırılıyor.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Taksim Petek Residence'ta kişiye özel ödeme planı!

DAP Yapı’nın konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan lüks projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yeni nesil ofis tasarımlarında minimal akıl öne çıkıyor!

Yeni nesil ofisler, kişilere kendi tarzlarına uygun ofis tasarımına imza atma olanağı verirken, son dönemde çalışma alanlarında sadeliğin hakim olduğu ‘minimalizm’ kurgusu öne çıkıyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Ovalı, dört mevsimin adresi!

Yöresel Konya mutfağının İstanbulda ki ilk adresi Ovalı, uzman kadrosuyla ilk tercihiniz. Et ağırlıklı yemeklerin hakim olduğunu yöresel mutfaklarımızdan biri de Konya'ya ait. Ovalı, dört mevsimin adresi...

Basın Ekspres'te yeni ofis projesi!

Keleşoğlu tarafından inşa edilen Basın Ekspres Yolundaki Townofis'te 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları bulunuyor.

İstanbulda ki ofis projeleri Haberi

İstanbulda ki ofis projeleri


İstanbul’da gelişen iş potansiyeline paralel olarak değişen ofis kültürü ve yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin artması yeni nesil ofislere olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. A + olarak adlandırılan bu ofisler sundukları hizmetlerle 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Sadece işinize değil yaşamınıza da değer katacak şekilde tasarlanan yeni nesil ofisler günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi içerisinde barındırıyor.


Son dönemde özellikle metropollerde ticari gayrimenkullerin daha fazla prim yaptığını söyleyen Metropolist Yapı&Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, pek çok yatırımcının ofis ve mağaza almaya yöneldiğini belirtiyor. Konutun ortalama amortisman süresinin 12 yıl olduğunu söyleyen Derbazlar, ofis ve mağazalarda bu sürenin 8 yıla kadar indiğini belirtiyor. Ofis ve mağazalarda arzın sınırlı olduğunu söyleyen Derbazlar, “Buna karşılık çok yoğun bir talep var. Bu da yatırımcılar...