08 / 05 / 2024

istanbulda üçüncü metro tüneli yapımına ne zaman başlanacak

istanbulda üçüncü metro tüneli yapımına ne zaman başlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Sanayi Mahallesi - Seyrantepe istasyonları arasına 3. metro tüneli yapımını, 20 Mayıs'ta başlatacak.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda üçüncü istasyona ulaşıldı!

İzmir Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının inşaatında tünel açma makinesi üçüncü istasyona ulaştı.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

İstanbul'da 2019'da 8 yeni metro hattı açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan metro projeleri ile İstanbul'da ulaşım kolaylaşıyor ve kısalıyor. 2019 yılında mega şehirde 8 yeni metro hattının açılması planlanıyor...

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Metro ve 3'ncü köprü Sancaktepe'deki konut fiyatlarını artırır!

TDUB, metro ve 3. köprü ile gündeme gelen Sancaktepe'yi mercek altına aldı. Bölgede markalı konutların metrekare satış fiyatları 4.500-5.500 TL, markasız konutların metrekare fiyat aralığının ise 2.500-3.500 TL bandında olduğu belirleniyor.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu 2018'de tamamlanacak!

Kentsel Dönüşüm ile birlikte yeni yaşam alanlarıyla sosyal ve kültürel tesislerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da 3’üncü metro hattı heyecanı yaşanıyor. Bağcılar ile Bakırköy sahil arasında ulaşım 13,5 dakikaya inmiş olacak.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Mekke Metro'su 2019'da tamamlanacak!

İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı. Metro çalışmalarının 2019 yılına kadar sürmesi bekleniyor.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Ulaştırma Bakanlığı Ankara'da yeni metro yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ankara'da dördüncü kez bir metro projesinin hazırlığı içinde. Yeni metro hattı AKM ile Kızılay arasına 3,3 kilometre olarak planlandı.

Esenler Tekstilkent - Giyimkent Metro İstasyonu'nda son durum!

Esenler'de inşaatına başlanan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. Hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna k

istanbulda üçüncü metro tüneli yapımına ne zaman başlanacak Haberi

istanbulda üçüncü metro tüneli yapımına ne zaman başlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Sanayi Mahallesi-Seyrantepe istasyonları arasına 3. metro tüneli yapımını, 20 Mayıs Salı günü başlatacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Sanayi Mahallesi-Seyrantepe istasyonları arası metro seferleri, tünel inşaatı nedeniyle 20 Mayıs'tan itibaren 4 ay süreyle yapılamayacak. 


Bu süre boyunca Sanayi Mahallesi-Seyrantepe istasyonları arasında yolcular, 06.00 ile 00.00 saatleri arasında İETT otobüsleriyle ücretsiz taşınacak.


Seferler, hafta içi yoğun saatlerde 2'şer, bunun dışında 1'er otobüs tahsis edilmek suretiyle yapılacak. 


Mevcutta 9 dakika olan sefer aralığını 4 dakikanın altına düşürecek tünel sayesinde, TT Arena'da yapılacak maç ve etkinliklerde Taksim Seyrantepe/Hacıosman-Seyrantepe sefer aralığı 2 dakikaya düşecek.


Tünel ile Taksim-Seyrantepe istasyonları arasında yolcu kapasitesi saatte 24 binden 60 bine...