27 / 05 / 2024

istanbuldaki kampanyalı markalı konut projeleri

istanbuldaki kampanyalı markalı konut projeleri

Geçen yıl parasını konuta yatıranların ortalama reel kazancı yüzde 9.14 oldu. Sürekli değerlenen konut, kira getirisiyle de yatırımcısının yüzünü güldürdü. İnşaat firmaları kampanyalarla konut yatırımcısını bekliyor...

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

BİM'den Xiaomi ve Samsung markalı telefonlara inanılmaz fırsat! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BİM mobil uygulaması üzerinden Samsung ve Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarında inanılmaz fırsatlar sundu. Kampanyalı fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de hangi akıllı cep telefonları satılıyor? İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101'de Jwin markalı ürünler kampanyalı satışta! İşte 18 Mart 2022 fiyat listesi...

A101 online markette satışa sunulan Jwin markalı ürünler 18- 22 Mart tarihleri arasında satışa sunulacak. Peki Jwin markalı hangi ürünler satışa çıkarıldı? İşte Jwin markalı ürünlerin 18 Mart 2022 fiyat listesi.

Markalı konutta faiz düştü! İşte kampanyalı 8 proje!

Kamu bankalarının konutta 0.99 faiz oranı, özel bankaları da hareketlendirdi ve pek çok banka 0.98 - 0.99 faiz oranı sunuyor. Markalı konut üreticileri de özel anlaşmalarla, faizi çok daha alt seviyelere çekti...

İşte kampanyalı 9 markalı konut projesi!

Markalı konut üreticileri konut sahibi olmak için yeterli peşinatı biriktirmemiş olanları veya bu yıl yüklü taksit ödemelerine girmek için bütçesi elverişli olmayanları ev sahibi yapmak için harekete geçti. İşte kampanyalı 8 konut projesi..

DKY Kartal kampanyalı ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat imzası ile yükselen DKY Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte DKY Kartal kampanyalı ödeme seçenekleri...

Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçlarını yayınladı. Peki Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

Lingon, SDLG markalı ürünlerini Türkiye piyasasına sürecek!

Çin’in önde gelen iş makinaları üreticilerinden Shandong Lingong İş Makinaları (Lingong), SDLG markalı ürünlerini Türkiye’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 1.303 TL taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Toplam 442 adet daireden meydana gelen proje Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal kampanyalı ödeme planı!

DKY Kartal kampanyalı ödeme planı ile lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Eva'nın İstanbul markalı konut piyasası raporu açıklandı!

Eva Gayrimenkul 2014 Markalı Konut Piyasası Araştırma ve öngörüler raporu açıklandı. İstanbul'un markalı konut projelerini ne kadar biliyoruz? İşte Eva Gayrimenkul'ün yeni sektör raporu açıklandı.

Markalı konutlara yüzde 20 zam olacak!

Doların TL karşısında geldiği seviye, konuta da yansıyor. Sektör temsilcileri çimento, demir gibi ana hammadde fiyatlarının dövize paralel oranda artmasıyla markalı konutlarda yüzde 20'ye yakın zam olacağını belirtiyor.

Westside İstanbul kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Proje 11 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor.

istanbuldaki kampanyalı markalı konut projeleri Haberi

istanbuldaki kampanyalı markalı konut projeleri

Türkiye'de nüfusa göre hesaplandığında konutta arz fazlası var ama yeni konut projelerine de ilgi her geçen gün artıyor. 2015 yı­lında yeni konut satışlarında yüzde 9.9, ikinci el konut satışlarında yüzde 10.5 ve yabancıların aldığı konutlarda da yüzde 20.4 ar­tış oldu. Geçtiğimiz yıllarda parasını konuta yatıranlar da karlı çıktı. Merkez Bankası verilerine göre, 2013 Ekim - 2014 Ekim dö­neminde enflasyon yüzde 8.96 olurken, konut fiyatları ise yüzde 14.93 oranında arttı. Konut fiyatlarında enflasyondan arındırılmış yıllık reel artış yüzde 5.5 olurken, mevduat faizi ise eksi 3.57 oldu. Yani parasını konuta yatıran, mevduata yatırana göre yüzde 9.07 reel kazanç elde etti. 2015 yılında parasını konuta yatıranın reel kazancı yüzde 9.14'e çıktı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı veri, konut fiyatlarının bundan sonra da...