02 / 05 / 2024

İstanbullu Gelin çekimleri

İstanbullu Gelin çekimleri

Özcan Deniz ile Aslı Enver başrollerinde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri için özel bir yalı inşaa edildi.

Ayçiçeği ekimleri resmen başladı! Ayçiçek fiyatları ne kadar? Borsalar peş peşe duyurdu! Çiftçiler şimdi bakın!

Ayçiçeği ekimleri resmen başladı. Bunun ardından çiftçiler il il hangi borsa da ayçiçeği fiyatının kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki ayçiçek fiyatları ne kadar?

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama 2023

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Yeni sektör: Dizi çekimleri için ev kiralama!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Özay Şendir, bugünkü yazısında dizi çekimleri için mekan kiralamanın yeni bir sektör haline geldiğini anlattı. Şendir, Boğaz gören evlerin daha çok tercih edildiğini belirtti.

Özcan Deniz’e özel 2 milyonluk TL’lik yalı!

Özcan Deniz ile Aslı Enver başrollerinde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri için özel bir yalı inşaa edildi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Soyak Konforia'ya gelin, geleceği görün!

"Soyak Konforia'ya gelin, geleceği görün" sloganıyla yükselen proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Projede teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Babacan Premium: Prim yapmadan Premium’a gelin!

Babacan Yapı’nın, Esenyurt’ta hayata geçirdiği Babacan Premium projesine özel lansman öncesinde müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Lansman öncesi Prim Yapmadan Premium’a Gelin sloganıyla çıkan kampanyanın ödeme planında uygun şartlar sunuluyor.

Ömer Faruk Çelik: Türkiye’den korkmayın ve yatırıma gelin!

Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına rağmen yabancılar yatırım planlarını ertelemiyor. KONUTDER, Körfez bölgesinden 47 firmanın katıldığı etkinlikte yatırımcıya ‘Korkmayın gelin’ mesajı verirken, firmalar da bölgede en çok Türkiye’ye güvendiklerini vurg

TOKİ Bingöl İnönü Konutları'nda kura çekimleri tamamlandı!

TOKİ tarafından yapımına iki etap halinde başlanılan 1333 konut içerisinden hak sahibi ve talep sahiplerine yönelik konutlar için yer belirme kura çekimleri tamamlandı.

Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin!

"Yeşil çamın en iyileriyle tanışmak için Aydos Counrty'ye gelin" sloganıyla yükselen Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar devam ediyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Samsun Çarşamba'daki Tarihi Gelin Hamamı restore ediliyor'

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 19. yüzyıldan kalma Tarihi Hamam’da restorasyon çalışmaları başladı. Tarihi Gelin Hamamı’nda çalışmalara başlanırken, restore çalışmalarının bir hafta sonra hız kazanacağı öğrenildi.

İstanbullu Gelin çekimleri Haberi

İstanbullu Gelin çekimleri

Akşam'da yer alan habere göre kiralık yalıların sezon boyunca dolu olmasından dolayı güzel bir yer bulamayan dizinin yapım şirketi O3 Medya, bu duruma kendince bir çözüm buldu.


Şirket, İstanbul’da kendi yalısını inşaa etti.


Aylık kira vermek yerine dizi için yepyeni bir yer inşa eden yapım şirketine bu yeniliği ise pahalıya mal oldu. Yalının yapımı için 2 milyon TL harcandığı iddia...