19 / 05 / 2024

istanbulun her yerindeki metrolar

istanbulun her yerindeki metrolar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşım alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Esenler – Otogar – Bağcılar – Mahmutbey – Olimpiyatköy - Başakşehir Metro Hattı'nın açılışı yapıldı...

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

Gurbetçiler tapu işlemlerini Türkiye'ye gelmeden yapabilecek!

Global Kurumsal Ağ (TTVPN Global), Türkiye ve dünyanın her yerindeki kurumsal müşterilerin, KOBİ'lerin ve kamu müşterilerinin yanı sıra Türk vatandaşlarının da hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Veraset ilamı nereden alınır 2014!

Veraset ilamı çıkarmak için bir sınırlama olmamakla birlikte, Türkiye'nin her yerindeki mahkemelere başvuru yapılabiliyor.Veraset ilamı başvurusu istenilen her zaman yapılabiliyor.İşte, veraset ilamı nereden alınır 2014!

İmpomes ile gayrimenkullerinizi online takip edin!

İmpo İmar’ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye’nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek gerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Küba’da cami inşa edecek!

TDV Genel Müdür Yardımcısı Tutkun "Bizim coğrafyamızdan oradaki Müslümanlara yardım eli uzatan kimse yok. Biz dünyanın her yerindeki Müslümanlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için çabalıyoruz" dedi

Kira stopajı her ay mı ödenir?

Gayrimenkullerin işyeri olarak kiraya verilmesi durumunda devlete gelir vergisi kapsamında kira stopajının ödenmesi gerekiyor. Peki elde edilen kira gelirinden kesinti yapılarak alınan kira stopajı her ay mı ödenir?

Marmaray’ın 5 istasyonunun her bir ayrı bir konseptle dekore edilecek!

Asrın projesi olarak nitelendirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de açılacak olan Marmaray’ın, 5 istasyonunun her bir ayrı bir konseptle dekore edilmesi bekleniyor...

Kadir Topbaş: Her metro çıkışına taksi durağı yapacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Yaptığımız her metro istasyonunun çıkışında yeni taksi durakları oluşturulacak. İstanbullular özel araçları yerine toplu taşımayı ve devamında taksiyi kullanarak hızlı ve güvenli seyahat edecek.” dedi...

Pakpen, 2015'e kadar her yıl çift haneli büyüme hedefliyor!

Yapacakları 20 milyon TL yatırım ile 2015 yılına kadar kontrollü bir büyüme öngördüklerinin altını çizen Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, "2015 yılına kadar her yıl ortalama çift haneli büyüme hedefimiz var" diye konuştu...

Gayrimenkuller hakkında her türlü bilgiye internetten ulaşılabilecek!

Çevre Bakanlığı'nın kurduğu sistemle gayrimenkuller hakkında her türlü bilgiler internetten alınabilecek. Gizli bilgi içerenler ise 'Kırmızı Oda'da tutulacak. Sistemle vatandaş, bilgi almak istediği herhangi bir bina veya araziye internetten ulaşabilecek.

istanbulun her yerindeki metrolar Haberi

istanbulun her yerindeki metrolar


Bağcılar Meydanı’nda coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, çevre ilçe belediye başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılışta konuşan Başkan Kadir Topbaş, bir dönem Bağcılar’da İlçe Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “O dönemde seçim çalışmaları yaparken çizmeler bagajda gezerdik. Sokaklar çamur deryasıydı” dedi. Şimdi ise Bağcılar’ın İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri haline geldiğini ifade ederek, “O yıllarda Bağcılar’da bir metro istasyonu olacak deseler inanır mıydınız?  Hatta Bağcılar’ın metroların kesişme noktası olacağı söylenseydi kim inanırdı? Biz söylemedik. Biz yaptık” diye konuştu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da belediye...