06 / 05 / 2024

İstasyon 24 ulaşım

İstasyon 24 ulaşım

İstasyon 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 119 metrekare arasında değişiyor.

İstasyon 24 lokasyon bilgileri!

İstasyon 24 lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Tek blok şeklinde yükselen proje toplam 3 bin 822 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Halkalı İstasyon 24 lansman fiyatları!

Halkalı İstasyon 24 lansman fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut, ofis ve dükkânlardan oluşan projenin 2016 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İstasyon 24 dükkan fiyatları!

İstasyon 24 dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

İstasyon 24 Halkalı fiyatları!

İstasyon 24 Halkalı fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Marmaray ve yüksek hızlı trene yakın bir bölgede olan proje 98 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşuyor.

İstasyon 24 görselleri!

İstasyon 24 projesinde dairelerin tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Tek blok şeklinde yükselen projede toplam 98 adet daire bulunuyor. İşte İstasyon 24 görselleri...

İstasyon 24 satış ofisi!

İstasyon 24 satış ofisi telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor.

İstasyon 24 nerede?

Lansmana özel yüzde 20 indirim uygulanan İstasyon 24 projesinde yer alan daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje 24 Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Peki İstasyon 24 nerede?

İstasyon 24 teslim tarihi!

İstasyon 24 teslim tarihi 2016 Ekim ayında yapılması planlanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje Halkalı merkez istasyonuna yürüme mesafesinde yükseliyor. Projede toplam 98 adet daire bulunuyor.

İstasyon 24 lansmana özel indirim!

İstasyon 24 lansmana özel indirim olarak yüzde 20 kampanya devam ediyor. 15 Nisan Çarşamba günü lansmanı yapılacak olan projede toplam 98 adet daire yer alıyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Şişli Propa Plus ulaşım!

Şişli Propa Plus ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Şişli - Zincirlikuyu bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 24 ay içerisinde yapılması planlanan projede fiyatlar 367 bin dolardan başlıyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Bahçeşehir NLive ulaşım!

Ödeme planı kapsamında 24 aya kadar taksitlendirme sağlanan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bahçeşehir NLive ulaşım bilgisi kapsamında TÜYAP'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yer alıyor. 24 katlı 3 bloktan oluşan projede banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 7 indirim yapılıyor.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde toplanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. Proje için 5-6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İstasyon 24 ulaşım Haberi

İstasyon 24 ulaşım

İstasyon 24 projesi Mehmet Akif Ersoy Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi, Küçükçekmece Belediyesi yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Daire alanlarının 58 metrekare ile 119 metrekare arasında değiştiği projede ortak kullanım alanları arasında fitness salonu, lobi ve smart asistan hizmetleri, pilates odası, toplantı odası, oyun odası yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan yüzde 30'luk kısım için ara ödeme yapılıyor, kalanı için 24 ay taksitlendirilen İstasyon 24 Halkalı projesinde toplam 98 adet daire yer alıyor. 


İstasyon 24 projesi ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre, ana yollara 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje 3 bin 822 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


İstasyon 24 satılık daire fiyatları 245 bin 200 TL’den başlıyor. Küçükçekmece-Halkalı lokasyonunda yükselen projede dairelerin tipleri 1 oda...