05 / 05 / 2024

istasyon mahallesi dönüşüm son durum

istasyon mahallesi dönüşüm son durum

İstanbul Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde de büyük rol oynaması planlanıyor.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Tuzla'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım gerçekleşti. 

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde de büyük rol oynaması planlanıyor.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde büyük rol oynaması bekleniyor.  

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm projesinde son durum!

Meram Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemeler yaptı.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

istasyon mahallesi dönüşüm son durum Haberi

istasyon mahallesi dönüşüm son durum

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Tuzla Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde büyük rol oynaması bekleniyor.  

Tuzla İstasyon Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı 43 bin 894 metrekare olarak belirlendi. Planlama alanının güneyinde, Tuzla kıyı bölgesinde,  Tuzla Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı, toplam 530 bin metrekare deniz ve kara yüzölçümüne sahip alan üzerinde yaklaşık 840 tekne kapasiteli ve içinde idari ve hizmet tesislerini barındıran aynı zamanda ticari ünitelerinde olduğu bir yat limanı kompleksi, Balıkçı Barınağı yer alıyor.

Plan değişikliğine konu alanda toplam 5 adet parsel bulunuyor. Bu parsellerden 6291, 6292, 6294, 6295 parseller Tuzla Belediyesi mülkiyetinde, 961 parsel ise Maliye Hazinesi mülkiyetinde bulunuyor.

6292 Parsel ve Yakın Çevresi olarak tanımlanan alan, İstanbul İli, Tuzla...