02 / 05 / 2024

istiklal caddesine kardeş cadde

istiklal caddesine kardeş cadde

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi'ne alternatif olabilecek bir cadde planladıklarını söyledi. Proje, kentsel dönüşüm kapsamında olacak olup tarihi doku bozulmadan gerçekleştirilecek

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Tosun Kardeş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tosun Kardeş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tosun ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Rached Diarbakerli, Asaad Deyar Bakrly ve Hüseyin Diyarbakırlı imzasıyla kuruldu.

Türk Akımı kardeş projesine dönüşebilir!

Uzmanlar, Türk Akımı projesinin Makedonya, Arnavutluk, Kosova ve Bosna Hersek güzergahıyla ‘kardeşlik projesine' dönüşebileceğini söyledi. Türkiye-AB işbirliğinin ise gazın AB'ye giriş noktası olan Hırvatistan üzerinden gelişebileceğini belirtiliyor.

Esen Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Esen ve Burak Esen imzasıyla kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat 2017'de yeni projeler inşa edecek!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, 2017 yılında da gayrimenkulde ciddi bir talep artışı yaşanacağını söyledi.

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Abdulletif Yıldız ve Mehmet Emin Yıldız imzasıyla kuruldu.

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Boyraz ve şefik Sökmen imzasıyla kuruldu.

Kardeşler Altyapı Onarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Altyapı Onarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Özcan ve Çetin Cava imzasıyla kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

istiklal caddesine kardeş cadde Haberi

istiklal caddesine kardeş cadde


Kentsel dönüşüm kapsamında yapılaşacak olan Beyoğlu 'nda sekiz bölge bulunuyor. Bunlar; Tarlabaşı, Sütlüce-Örnektepe Mahallesi, Dolapdere, Kasımpaşa, Şişhane, Okmeydanı ve Karaköy. bu bölgelerdeki dönüşüm projeleri tamamlandığında 45 mahalleden oluşacak Beyoğlu 'nun yarısını yenilenmiş olacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın hedefi ise Kuledibi'nden Haliç 'e kadar geniş bir alanı aslına uygun olarak dönüştürmek. Demircan, Tarlabaşı'ndaki dönüşümün önemli bir görev üstlendiğini anlattı. 


Kentsel dönüşümün bölgede somut olarak ilk başladığı yerin Tarlabaşı olduğunu söyleyen Demircan şu şekilde konuştu:


Hak sahipleriyle yüzde 100 anlaşma yapıldı. Sorunsuz bir durum oluştu. Tahliyeler tamamlandı. Yıkım yapılarak ilk kazma vuruldu. Bu durumla birlikte tüm bölgenin dönüşüme olan güveni arttı. İnşaat kendisini gösterdikçe kamuoyundaki inanç arttı. Gördükleri yerde 'bizim binalarımızı da alıp dönüştürün' diyen binlerce insanla karşılaşıyoruz. Halk dönüşümü kendisi istiyor.


Tarlabaşı'nda...