02 / 05 / 2024

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Volvo S60'a Kasım'da zam yok! İşte Volvo S60 güncel fiyat listesi...

Volvo'nun kasım ayı fiyatları açıklandı. Kasım 2023 için Volvo S60'un fiyatı ne kadar? İşte Volvo S60'un güncel fiyat listesi...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi! İşte Egea Cross'un güncel fiyatları!

Fiat'n en çok satan otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. Peki Egea Cross fiyatları ne kadar?  İşte Egea Cross'un güncel fiyatları...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Son zamanlarda sıfır ve ikinci el otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve yeni düzenlemeler fiyatları etkilemeye başladı. Hyundai i20'ye ekimde zam gelmedi. Peki Hyundai i20 güncel fiyatları ne kadar? İşte Hyundai i20'ye 4 Ekim 2023 fiyat listesi.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Zamlı evde bakım maaşları ne zaman yatacak? 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hasta, yaşlı, engelli ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi yapılıyor. Peki, 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi... 

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021 Haberi

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021

Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimleri için düğmeye basıldı. Peki İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar? İşte İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021...

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim. İSTİM Tuzla projesi İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı Tuzla’da hayata geçiriliyor.

İSTİM Tuzla, Betacons (Betatrans A.Ş), Kadimyapı A.Ş (Çavuşoğlu Yemenler A.Ş, Mostar Yapı Ltd.Şti.) Ortaklığında yükseliyor.

İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İSTİM Tuzla güncel fiyat listesi 2021'den önce projenin detaylarına değinelim.

sanayi ve ticaret kompleksi olarak dikkat çeken İSTİM Tuzla projesinde 777 adet ofis ve dükkan bulunuyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 87 ila 100 metrekare, dükkanların ise 100 ila 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

İSTİM Tuzla...