29 / 04 / 2024

istinye atış poligonu imar

istinye atış poligonu imar

Spor Genel Müdürlüğü'nün içerisinde atış poligonun da yer aldığı İstinye arazisine imar planı değişikliği gündemde. 126 bin 984 metrekarelik arazi için plan değişikliği 10 Ekim'de yapıldı...

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Manisa Uluslararası Atış Poligonu’nun temeli atıldı!

Salihli Belediyesi tarafından Kabazlı Mahallesi’nde yapımına başlanan Türkiye’nin 7’nci, Ege Bölgesi’nin ise 2’nci büyük atış poligonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

İstinye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü arazisine hastane geliyor!

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Muzaffer Külcü: Çorum Sosyal Konut projesi için engel kalmadı!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü makamında düzenlediği basın toplantısında Sosyal Konut Projesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Düzova köyü yakınlarındaki Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Hakkari-Yüksekova’ya 5 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Alaçatı Pietra Evleri'nde 340 bin Euro'ya! Tek fiyat!

Alaçatı Pietra Evleri'nde son 2 villanın satışı devam ediyor

Kastamonu'da 300 kişilik konferans salonunun temeli atıldı

Kastamonu´nun Taşköprü ilçesinde müftülük tarafından yaptırılacak Konferans Salonu´nun temeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu tarafından atıldı

Başakşehir Demirciler Sitesi'nde 2 atölye bloğu icradan satılık!

Küçükçekmece 4. İcra Müdürlüğü, Başakşehir´de  2 adet atölye bloklarını satışa sunuyor

Hakkari'de Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Hakkari'de kurulacak olan Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

istinye atış poligonu imar Haberi

istinye atış poligonu imar


Sarıyer İstinye Poligon Mahallesi'nde yer alan 126 bin 984 metrekarelik alan için imar planı değişikliği yapılacak. İstinye Atış Poligonu alanının içerisinde yer aldığı arsa Spor Genel Müdürlüğü'ne ait.


İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun gündeminde olan arsa için 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi değerlendiriliyor.


Boğaziçi Öngörünüm ve Etkilenme Bölgesi içerisinde kalan arsa için imar planı değişikliği teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2014 tarihinde yapıldı.



Gülcihan YELKENCİ /...