28 / 04 / 2024

İstinye İTÜ Kağıthane Raylı Sistem Hattı

İstinye İTÜ Kağıthane Raylı Sistem Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Kağıthane Belediyesi, 120 bin TL'ye arsa hissesi satıyor! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan arsanın hissesini satıyor. İşte fiyat bilgisi ve merak edilen tüm detaylar...

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

İstinye İTÜ Kağıthane Raylı Sistem Hattı Haberi

İstinye İTÜ Kağıthane Raylı Sistem Hattı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye- İTÜ- Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. Sarıyer, Ayazağa İTÜ-İstinye Raylı Sistem Projesi ile Yenikapı’dan Maslak’a kadar gelen metro hattı, İTÜ Ayazağa İstasyonu’ndan İstinye’ye bağlanacak. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.


HALİÇ’E TRAMVAY PROJESİ

Öte yandan Haliç kıyısı boyunca yapılacak 13 kilometrelik tramvay hattı için ÇED süreci de başladı. İstanbul’un turizm ve tarih merkezi Tarihi Yarımada ve Haliç’te yapılacak yeni tramvay hattı için çalışmalar hızlandırılıyor. Proje çalışmaları tamamlanan tramvay hattının, ÇED süreci başladı.


Sarıyer...