16 / 05 / 2024

İstinyePark tatil hediyesi

İstinyePark tatil hediyesi

İstinyePark, 100 milyonuncu ziyaretçisini tatile gönderiyor. Türk tüketicileri dünyaca ünlü markalarla ilk kez buluşturan AVM, mayısta ziyaretçi sayısını 100 milyona ulaştırmayı hedefliyor.Ayrıca 6'ncı yılını kutlayan AVM'de indirim fırsatları sunuyor...

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Hayatın başladığı Elite Concept projesinde tatil hediyesine ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, 0,89 faiz oranıyla 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

Elite Concept'te Anneler Günü'ne özel 15 bin TL İndirim!

Şua İnşaat imzasını taşıyan Elite Concept projesinde Anneler Günü'ne özel 15 bin TL İndirim ve Tatil Hediyesi sunuluyor. 

Soyak Konforia'dan 20 bin TL karne hediyesi!

Soyak Konforia çocuğunuza karne hediyesi veriyor. 31 Ocak tarihine kadar, hem taşınmaya hazır Soyak Konforia'dan eviniz, hem de 20 bin TL değerinde tatil hediyeniz olsun.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Setur bu yıl 115 tatil günü için çeşitli seçenekler sunuyor!

Setur, 2014 yılının tamamındaki tüm resmi tatillere ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil sunuyor. Setur'da Tatil Takvimi uygulaması yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor!

José Manuel Ortega Gil-Fournier Arjantin'de bu yıl 40 odalı bir otelle açılış yapmayı umuyor. Mendoza, ABD ve Avrupa'daki şarap bölgelerinin onlarca yıl gerisinden geldiği için Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor...

Tatil için Nisan ayında ilk tercih Karadeniz oldu!

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

Maldivler Caprice Gold projesi! 99 Euro'ya tatil!

Maldivler Caprice Gold projesi bu yıl 25 Ekim'de hizmete açılıyor. Çeşitli ödeme kampanyalarının sunulduğu Maldivler Caprice Gold projesinde kişi başı tatil ücreti 99 Euro'dan başlıyor.

Milta Turizm Kemer Tatil Köyü'ndeki üst hakkını sattı!

Doğan Şirketler Grubu'nun doğrudan bağlı ortaklığı Milta Turizm İşletmeleri A.Ş. Kemer Tatil Köyü'nde sahip olduğu "üst hakkı"nın satışı ve devrini yaptı. Söz konusu üst hakkı 20 milyon euroya satıldı...

İstinyePark tatil hediyesi Haberi

İstinyePark tatil hediyesi

İstinyePark, 100 milyonuncu ziyaretçisini tatile gönderiyor. Türk tüketicileri dünyaca ünlü markalarla ilk kez buluşturan AVM, mayısta ziyaretçi sayısını 100 milyona ulaştırmayı hedefliyor. AVM yönetimi bu kapsamda bir kampanya başlatarak, hedefi gerçekleştiren müşterisini tatille ödüllendirecek. Ayrıca 6'ncı yılını kutlayan AVM'de indirim fırsatları da sunulacak. 


Sabah...