30 / 04 / 2024

İstmarina konutları

İstmarina konutları

DAPYapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız tatil hediye ediyor. İstMarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sını satıldı.

Dap Yapı İstMarina'da bahar kampanyası devam ediyor!

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyasına imza atıyor.

İstmarina'da kaçırılmaz fırsat!

İstmarina projesinde daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede firma bünyesinde vade farksız ödemeler yapılabiliyor. İşte İstmarina'da kaçırılmaz fırsat...

Dap Yapı İstmarina: Maldivler'de inanılmaz bir tatil sizi bekliyor!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan İstmarina Konutları "Dap Yapı İstmarina: Maldivler'de inanılmaz bir tatil sizi bekliyor" sloganı ile tanıtılıyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor.

Dap Yapı İstmarina Kartal telefon!

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen İstmarina Konutları 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Dap Yapı İstmarina Kartal telefon numarası haberimizde bulunuyor.

Kartal İstmarina Konutları projesi!

Konut sahibi olmak isteyenler için banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunuşan Kartal İstmarina Konutları projesi, DAP Yapı imzası taşıyor. Projede başlangıç fiyatı 305 bin TL olarak belirlendi...

KİPTAŞ Silivri Konutları 1. Etap daire teslimleri başladı

KİPTAŞ Silivri 1. Etap Konutları 08 - 25 Temmuz 2008 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yalova Belediyesi, TOKİ'nin yaptığı konutları satacak

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Yalova'da yaptığı belediyeye ait konutlar, 9-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak ihalelerle satılacak.

Taşdelen Güven Konutları'nda son 29 konut

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Taşdelen'de inşaatı devam eden Taşdelen Güven Konutları'nda konut fiyatları 168 bin YTL'den başlıyor.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

İstmarina konutları Haberi

İstmarina konutları

DAPYapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote DAzur kampanyası kapsamın, Ramazan ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanlar bu yaz tatillerini bedavaya yapacak. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı ZiyaYılmaz, "Seçim sonrasında pazarın oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. İnsanlar yaz tatiline çıkmadan 4 önce gayrimenkul alışverişiI ni tamamlamak istiyor. İstMarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sını satmış durumdayız; başka bir deyişle 1260 dairemiz alıcısıyla buluştu. Gelen talebi dikkati alarak Cote dAzur kampanyasını Ramazan ayına özel uzatmayı uygun bulduk. Böylece müşterilerimize yaz tatili de armağan edeceğiz" şeklinde...