30 / 04 / 2024

İstMarina ön talep

İstMarina ön talep

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

İstMarina'nın ticari ofisleri ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

İstMarina Ofis'te ön talep başladı!

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstMarina ofis ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

İstmarina'nın ticari ofisleri için ön talep süreci başladı!

Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemini başlatıldı.

Kartal İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı.

İstmarina Ofis projesinde ön talep toplanıyor!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Kartal Deniz Yıldızı ne zaman teslim? Ön talep süreci başladı!

Kartal Deniz Yıldızı ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Kartal Deniz Yıldızı projesinde satışlar ise 2014'ün 2. yarısında başlayacak

İnn Levent projesinin ön talep sürecinde dairelerin yüzde 30'u satıldı!

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği WAFda (Dünya Mimaride Festivali ) finale kalan İstanbul İnn Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile % 30 satış gerçekleşti.

Bema Avcılar projesi için www.burasiyenievim.com'dan ön talep topluyor!

Bema İnşaat Avcılar projesi için www.burasiyenievim.com internet sitesinden ön talep topluyor. 1.431 konutluk Bema İnşaat Avcılar projesinde satışlar bu ayın sonunda başlayacak...

Cevat Delil: Çiftçi DEDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemez!

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ziraat Odaları Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Cevat Delil ' Çiftçi DEDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemez ' diyerek tepki gösterdi.

DKY İnşaat Kartal Deniz Yıldızı'nda ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgesi Kartal’da çok özel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DKY inşaat, proje için ön talep toplamaya başladı.

İstMarina ön talep Haberi

İstMarina ön talep

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz. "Bölgedeki gelişmelere baktığımızda Kartal'ın ve çevresinin bugününün ve yakın geleceğinin parlak olduğunu söyleyebiliriz"...