05 / 05 / 2024

İstmarina Projesi gayrimenkul projesi

İstmarina Projesi gayrimenkul projesi

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinde "Dünyanın En İyi Projesi" seçildi.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstmarina projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstmarina gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi bünyesinde bulunan 1 adet bağımsız bölüm için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut İstmarina 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 19 bağımsız bölümün değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi 19 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstmarina Projesi gayrimenkul projesi Haberi

İstmarina Projesi gayrimenkul projesi

DAP Yapı'nın IstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "International Property Awards"da, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde "Dünyanın En İyi Projesi" seçildi. DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği IstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. 


Yola devam


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ödül ile ilgili bir açıklamada bulundu. Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "IstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüller ile taçlandırdık.Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje IstMarina oldu. 

Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle...