22 / 07 / 2024

İstmarina

İstmarina

Kartal İstmarina kampanyalı ödeme şekli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla yükseliyor...

İstmarina güncel ödeme kampanyası!

İstmarina güncel ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

Kartal İstmarina Rezidans 2017 kampanyalı ödeme şekli!

Dap Yapı imzası taşıyan İstmarina projesinde "Tarihi Fırsat" kampanyası uygulanıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri!

Toplam 1.423 daire ve 100 ticari birimden meydana gelen İstmarina projesinde fiyatlar 816 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelere ise yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri...

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları 2017!

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal'da teslimler bu yıl sonu yapılıyor...

Dap İstmarina fiyat listesi 2017!

Dap İstmarina fiyat listesi 1+1'lerde 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Emlak Konut GYO'dan İstmarina açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Kartal'daki İstmarina projesinde revizyon sonrası toplam bağımsız bölüm sayısının 1513 adet olduğunu KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Emlak Konut'tan İstmarina ve Nidakule açıklaması!

Emlak Konut GYO A.Ş., 18 Aralık 2015 tarihinde düzenlenen İstmarina Özel Eğitim Tesisi İhalesine katılım olmadığından satış yapılamadığını KAP'a bildirdi. Nidakule Ataşehir'de satışlar sürüyor...

İstmarina'nın özel eğitim tesisi yeniden ihaleye çıkıyor!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzası taşıyan İstmarina projesinin özel eğitim tesisi 18 Aralık 2015 tarihinde açık artırma usulü ile KDV hariç 40 milyon 760 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

İstMarina Ekim ayının şampiyonu oldu!

Dap Yapı'nın İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina 164 milyon 324 bin lira gelir elde ederek Ekim ayının şampiyonu oldu.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstMarina!

Emlak Konut GYO'nun satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının satış şampiyonu oldu.

İstmarina'da ihale zamanı!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ye özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina Kartal fiyatları!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede 1.424 adet daire yer alıyor. İstmarina Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

DAP Yapı İstmarina Kartal adres!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstmarina Kartal projesinde 30 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 ay vadelendirme imkanı bulunuyor...

Dap Yapı 700 milyon TL yatırımla 3 yeni proje yapacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

Dap Holding 2015'te 3 yeni proje yapacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı' nın yeni projeleri petek ve adam figürlerine benzeyecek!

Kartal'da İstMarina projesini hayata geçiren Dap Yapı, projenin çevresinin de gelişimi için 30 milyon liralık yatırım yaparken, yeni projelere de odaklanıyor. Dap Yapı, yeni projelerinde petek ve adam figürlerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Dap Vadisi’nin yüzde 80’i satıldı!

İstMarina projesinin bulunduğu Kartal sahil hattının yol ve alt yapısına 30 milyon lira harcayan Dap Yapı, yeni yıla Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projeyle giriyor

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap Yapı 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Dap Yapı Kartal'da yer alan 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinden sonra Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projesini hayata geçiriyor.

DAP Yapı 2015'te 700 milyon TL'lik 3 projeye başlayacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı Maslak'ta projeye başlayacak!

Dap Yapı, toplam 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinde 1036 konutun satışını tamamladı. Firma, 2 milyar lira ciro beklenen projenin de bulunduğu alan için Kartal sahil yolunda alt yapı düzenlemeleri yapıyor...

DAP Yapı İstmarina projesi için 2 tane köprü inşa ediyor!

Bugüne kadar Kartal'da 4 proje hayata geçiren Dap Yapı, toplam 30 milyon lirayı elektrikten köprü ve kavşak inşaatına kadar bölgenin altyapısına yatırdı. Firma, İstMarina'ya 2 tane köprü yapıyor...

İstmarina Haberi

İstmarina

İstmarina projesi toplam 1.611 birimden meydana geliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen İstmarina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. 

Dap Yapı imzası taşıyan İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanına sahip. Projedeki  3+1, 4+1 ve 5+1 daire satışları tamamlandı. 


Kartal İstmarina kampanyalı ödeme şekli!
İstmarina ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşin ödendiğinde, 15 ay ödemesiz, 120 aya varan vadelendirme yapılıyor. 
 
İstmarina projesinde; otel, AVM, spor alanları, çocuk oyun alanları, özel hastane, özel okul, marina, kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 
 
Adres: Yunus Mahallesi Sanayi Caddesi No:2 Kartal, İstanbul, Türkiye
 
Tel : 444 4 346
Web : http://istmarina.com.tr/
Gizem...