02 / 05 / 2024

İstwest konumu

İstwest konumu

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest Evleri adres bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede 988 adet daire bulunuyor. İstwest Evleri adres bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torkam E5 konumu ile dikkat çekiyor!

Torkam İnşaat’ın Florya - Sefaköy aksında hayata geçireceği yeni karma projesi Torkam E5, İstanbul’un önemli can damarlarından biri olan E5 Karayolu’na cepheli konumu ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Fer Yapı İstwest görselleri!

Daire fiyatlarının 228 bin liradan başladığı Fer Yapı İstwest görselleri projeyi yakından incelemek isteyenler için haberimizde yer alıyor...

Bahçelievler İstwest nerede ?

Bahçelievler İstwest nerede : İstwest projesi, Yenibosna, Bahçelievler'de merkezi bir alanda yükseliyor

Bahçelievler İstwest iletişim !

Bahçelievler İstwest iletişim için 0212 552 09 09 numaralı telefonları aramak gerekiyor

İstwest nerede?

İstwest nerede , kroki, ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

İstwest teslim tarihi!

İstwest teslim tarihi, güncel fiyatları, ödeme koşulları ile ilgili tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz...

İstwest ödeme planı!

İstwest ödeme planı, fiyat listesi, teslim tarihi ve İstwest projesinin detayları haberin içerisinde yer almaktadır...

Doublepark Residence'ta yüzde 1 KDV! 128 bin 420 TL!

Emlak sektörünün yeni cazibe merkezi Mahmutbey, ulaşım yollarının kavşağında bulunan konumu ve modern yapılaşması ile dikkat çekiyor...

Bahçelievler İstwest teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 228 bin liradan başladığı Bahçelievler İstwest teslim tarihi 2013 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi...

Bahçelievler İstwest satış fiyatları!

120 aya kadar vadenin yapıldığı Bahçelievler İstwest satış fiyatları 228 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek...

Fer Yapı İstwest fiyatlar!

1+0'dan 4+1'e kadar farklılaşan daire tiplerinin yer aldığı Fer Yapı İstwest fiyatlar bilgisine göre daireler minimum 228 bin liradan satılıyor...

İstwest konumu Haberi

İstwest konumu

Sosyal alanları içerisinde projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları yer alıyor.


Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında İstwest Fer Yapı projesi Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda bulunuyor. 


İstwest Fer Yapı daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi.


İstwest...