18 / 05 / 2024

İsuites Turizm adres

İsuites Turizm adres

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şirikci tarafından kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

İsuites Turizm adres Haberi

İsuites Turizm adres

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eglenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doga sporları, dag turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dag,deniz ve diger su spor ve eglenceleri rafting,su kayagı,yüzme ve bu alandaki diger dag ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...