18 / 05 / 2024

İsuites Turizm nerede

İsuites Turizm nerede

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

Prime Tan Suites peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Prime Tan Suites projesinde konut satışları başladı. Projede peşin ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Peki Prime Tan Suites nerede? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

Verra Suites Beykoz nerede?

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesi 20 Kasım'da satışa çıkacak. Peki Verra Suites Beykoz nerede?

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şirikci tarafından kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Seba Suites nerede?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de konut ve ticari ünitelerden oluşan konseptte yükseliyor. Peki Seba Suites nerede?

İsuites Turizm nerede Haberi

İsuites Turizm nerede

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eglenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doga sporları, dag turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dag,deniz ve diger su spor ve eglenceleri rafting,su kayagı,yüzme ve bu alandaki diger dag ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...