04 / 05 / 2024

ISVEA amerikan pazarına mı girdi

ISVEA amerikan pazarına mı girdi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; Nevada eyaletinde düzenlenen, Amerika’nın en büyük mutfak ve banyo ürünleri fuarı KBIS’de yer alarak Amerikan tüketicisinin beğenisine sunuldu.

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Türkiye pazarına yeni marka girdi! İşte araçların fiyatları

SHSFilo, DFSK Motor’un, 2 benzinli SUV, 2 benzinli ticari ve 2 elektrikli ticari araçtan oluşan ürün gamının satışına çıktı. İşte araçların satış fiyatları ve detayları...

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Türk üreticiler ABD’nin mutfağına girdi!

6,5 milyar dolarlık ihracat hacmine kavuşan endüstriyel mutfak ve mutfak eşyaları sektörü, ABD pazarına odaklandı. İhracatçılar, “Çin’in hakim olduğu bu pazardan yüzde 10 pay alabilirsek, ihracatımızı yüzde 150 oranında büyütürüz” dedi.

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Yabancı yatırımcılar ikinci el konut pazarına yöneldi!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, son aylarda yabancı yatırımcıların 2. el konut piyasasına yöneldiğini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Gıda fiyatlarına yeni zamlar kapıda! Buğday, gübre, ayçiçeği, mısır ve arpada kötü günler geliyor...

Rusya’nın, Ukrayna hububatını dünya pazarına ulaştıran Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya aldığını açıklaması Türkiye’de gıda fiyatlarına yeni zamlara neden olabilir. İşte ayrıntılar...

ISVEA amerikan pazarına mı girdi Haberi

ISVEA amerikan pazarına mı girdi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; Nevada eyaletinde düzenlenen,  Amerika’nın en büyük mutfak ve banyo ürünleri fuarı KBIS’de yer alarak Amerikan tüketicisinin beğenisine sunuldu.

ISVEA dünyanın en önemli fuarlarından olan ve 50 yılı aşkın süredir 125 bin markaya ev sahipliği  yapan  KBIS'e , Amerikalı distribitörü R&R Ryvyer firmasıyla birlikte katılarak, büyük ilgi gördü.

20-22 Ocak tarihleri arasında Amerika'da düzenlenen KBIS fuarına katılan ISVEA, İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile banyo dekorasyon trendlerine yön veren Soluzione, Sistema, Valente, Eleganza ve Sott’Aqua gibi ödüllü tasarımlarını birçok ülkeden gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu.

 Son 2 Yılda Avrupa'da 4 Kat Büyüdük, Önümüzdeki 2 Yılda da Amerika'da 5 Kat Büyüyeceğiz

KBIS’in tüm dünyadaki profesyonelleri bir araya getirdiğini ve Amerika pazarında çok önemli bir yere sahip olduğunu...