06 / 05 / 2024

ISVEA lavabo

ISVEA lavabo

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; başarılı projelerde yer alarak büyümesini sürdürüyor. Akdeniz’in turizm gözdesi Antalya’da 3 farklı proje gerçekleştiren ISVEA, tasarımlarıyla prestijli yapıların banyolarını dekore ediy

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne 'su' ayarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde gerçekleştirilecek olan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlandırılacak.  

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

'Ters ev'lerin sayısı her geçen gün artıyor!

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

ISVEA lavabo Haberi

ISVEA lavabo

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; başarılı projelerde yer alarak büyümesini sürdürüyor. Akdeniz’in turizm gözdesi Antalya’da 3 farklı proje gerçekleştiren ISVEA, tasarımlarıyla prestijli yapıların banyolarını dekore ediyor.


Ödüllü tasarımları ile dikkat çeken ISVEA, Antalya’daki Port River Otel, C-Lounge Hotel ve Studio Lego projelerinde, Soluzione ve Sistema serileriyle banyoları birbirinden şık yaşam alanlarına dönüştürdü.


342 odası ve farklı tasarımı ile Manavgat Sorgun mevkiinde hayata geçen Port River Otel, banyolarını, sıra dışı tasarımlara imza atan İtalyan markası ISVEA’nın Soluzione ve Sistema vitrifiyeleri ile dekore etti.


ISVEA tarafından tüm banyoları dekore edilen 164 oda kapasiteli C-Lounge Hotel’de ise Soluzione serisi kullanıldı. Modern çizgiler ile konforu bir arada yaşamak isteyenlerin beğenisine sunulan Soluzione serisi, mükemmel tasarım anlayışının yanı sıra banyolara sade ve şık bir...