22 / 07 / 2024

isviçre başbakanı kimdir

isviçre başbakanı kimdir

İsviçre'de aşırı sağcı Halk Partisi milletvekili Pierre Rusconi, ekonomik krizle boğuşan Yunanistan'a borçlarını ödemesi için adalarından birisini İsviçre'ye satmasını teklif etti.

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin'den konut fiyatlarına tepki!

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, konut fiyatlarında artış olmamasını savunuyor. Mişustin'e göre, Rusya hükümeti, inşaat firmaları da dahil olmak üzere, konut fiyatlarında artış olmamasını talep edecek ve bu amaçla çalışma yapacak. 

Riskli ve kaçak binaların yıkımına ilişkin süreç başlattık! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye genelinde riskli binaların, kaçak binaların yıkımına ilişkin bir süreç başlattık. Tespit ettiğimiz, belediyelerimize gönderdiğimiz yazılar çerçevesinde bize gelen tespitleri değerlendirerek, hemen yıkım işlemini de gerçekleştiriyoruz" dedi..

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Başbakan Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların sektöre cesaret verdiğini ifade eden Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Samut, Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor dedi.

İsviçre’deki Gotthard Base Tüneli'nde seferler başladı!

İsviçre’de isviçre Alp Dağları’nın altından geçen 57 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun ve derin demiryolu tüneli Gotthard Base’de dün düzenli tren seferleri başladı.

Başbakan Yıldırım dev teşvik paketini açıklıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, yatırımcılara dev teşvik paketi açıklıyor. Buna göre damga vergisi teke düşerken, teknoloji alanında yatırım yapacaklara kolaylıklar geliyor.

Başbakan Davutoğlu’ndan Konya’ya metro müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya metrosunun müjdesini vererek, “Bu proje çok önemli. Güzergah öyle belirlendi ki 5 üniversite birbirine bağlanıyor. Hastaneler birbirine bağlanıyor. İlk planlamalara göre 2020 yılında bitmesi hedefleniyor” dedi.

Başbakan Davutoğlu, DAP Eylem Planı'nı 25 Nisan'da açıklayacak!

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu'nun haftalık taslak programı belli oldu. Başbakan Davutoğlu, 25 Nisan'da Doğu Anadolu Projesi Eylem Planı'nı kamuoyuyla paylaşacak.

Başbakan Davutoğlu kamuda şeffaflık paketini açıkladı!

Davutoğlu'nun açıkladığı pakette imar değişikliği, mal bildirimi ve yolsuzlukla mücadele gibi konularda köklü yenilikler var. Başbakan'ın anlattığı pakete göre imar değişikliğinde oluşan değer artışının % 50'sini devlet alacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, iş güvenliği paketini açıkladı!

Başbakan Davutoğlu, iş güvenliği paketini açıkladı. Buna göre, yaptırımlara ödül ceza dengesi gelecek. Çok tehlikeli işlerde çalışan 2 milyon 700 bin çalışanımıza mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu getirilecek.

Ertuğrul Günay: Bütün yüksek yapılar Başbakanın onayıyla yapıldı!

Bursa Haber'in haberine göre; İstifası sonrası konuşan Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan için, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiç bırakmadı, bütün yüksek yapılar onun onayıyla yapıldı" diye konuştu.

Başbakan işareti verdi Bodrum'a ilk balyoz iniyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ay önce başlattığı kaçak yapı avında yıkımlar yarın başlıyor. Eylül ayında kaçak yapı sahiplerine tebligatlar gönderilmişti. Sahillerdeki kaçak yapı sahiplerine tanınan süre sona erdi...

Başbakan Erdoğan: Türkiye'yi yüksek hızlı trenle örüyoruz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde "Biz, 10. Yıl Marşı'ndaki demiryollarını konuşmuyoruz. Biz demir ağlarla Türkiye'yi örüyoruz, üstelik yüksek hızlı trenle örüyoruz" dedi....

Başbakan Erdoğan: Okul sıkıntılarını asgariye indirdik!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünün çocukları ilim tahsil etme ve bilgiye ulaşma noktasında gerçekten son derece talihliler. Okul konusunda sıkıntıları asgariye indirdik. Her şehrimize üniversite açarak, üniversite tahsilini kolaylaştırdık" dedi....

isviçre başbakanı kimdir Haberi

isviçre başbakanı kimdir

İsviçre 'de aşırı sağcı Halk Partisi milletvekili Pierre  Rusconi, Yunanistan 'ın 300 adasından birini İsviçre'ye olan borçlarını ödemesi için satışa çıkarabileceğini söyledi.

İsviçre basınında yer alan haberlere göre, Rusconi, "Yurt dışında topraklara sahip Fransa gibi İsviçre'nin de bir Yunan adası olabilir" dedi. "İlginç" ve "ölçüsüz" açıklamalarıyla daha önce de gündeme gelen Rusconi, İsviçre'de yaşayan Romanları ve İtalyan işçileri "İsviçre peyniri kemiren farelere"...