18 / 05 / 2024

İsviçre Hastanesi\'nin yenilenmesi

İsviçre Hastanesi\'nin yenilenmesi

İş Bankası iştiraki olan Bayek'in, İçerenköy'de toplamda 40 milyon dolarlık yatırım bütçesi kapsamında satın aldığı İsviçre Hastanesi yenilenerek ocak ayında "Bayındır İçerenköy" olarak hi

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararı protesto edildi!

Şişli Etfal Dayanışması üyesi bir grup, Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararını protesto etti...

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin temel atma çalışmaları tamamlanıyor.

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 350 yataklı Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Hastane tamamlandığında bölgenin en büyük devlet hastanesi olacak.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı! İşte son kareler!

2.6 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı. Dev projenin 2020 yılında açılması planlanıyor. 

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.

Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'nin yerine yurt yapılsın!

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zülfikâr Kotanlı, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'nin yıkılarak yerine yurt yapılması önerisinde bulundu.

Van Erciş Devlet Hastanesi'nin yüzde 93'ü tamam!

Van Valisi Murat Zorluoğlu, Erciş'te açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Törende konuşan Zorluoğlu, Erciş Devlet Hastanesi'nin 1.5 ay içinde hizmete alınacağını açıkladı.

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tavanı 1 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nin tavanı çökmüştü. Çöken tavanın 1 milyon lira harcama ile yenileneceği açıklandı.

İsviçre Hastanesi\'nin yenilenmesi Haberi

İsviçre Hastanesi\'nin yenilenmesi

Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Babacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 yıldan bu yana Bayındır Hastanelerini bünyesinde bulunduran şirketin İş Bankası'nın iştiraki olduğunu, ilk hastane olan Ankara'daki Bayındır Hastanesi'nin 1992'de, Bayındır Kavaklıdere'nin 1998'de açıldığını, 1999'da ise Bayek'in İş Bankası iştiraki haline geldiğini anlattı.

Bayındır Hastaneler Grubunun topluma mal olmayı hedeflediğini vurgulayan Babacan, şöyle devam etti:

"Biz Ankara'da iki hastaneyle devam ederken hep kafamızda şu vardı; sahip olduğumuz bu bilgi birikimini İstanbul'a taşımamız gerekiyor. Önce kendi hastanemizi yapmak üzere yola çıktık. Bir Planlama Yönetmeliği var, 15 Şubat 2008'de yayınlanan... Yeni yatırımların yasaklandığı bir yönetmelik. O yönetmelik çıktıktan sonra araştırmalarımızı yaptık ve kendimiz için en uygun olan İçerenköy'deki İsviçre Hastanesi'ni satın aldık. Bayındır Hastanesi İçerenköy olarak ruhsatımız...