17 / 05 / 2024

İşyeri devir sözleşme nasıl doldurulur

İşyeri devir sözleşme nasıl doldurulur

İş yeri devir işlemleri sırasında, iş yerinin eski sahibi ile yeni sahibi arasında iş yeri devir sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte İş yeri devir sözleşme örneği...

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanan sözleşme kira sözleşmesi oluyor. Peki konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? diyorsanız işye yanıtı...

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2017!

Kira sözleşmesi, gayrimenkullerin kiraya verilmesi halinde taraflar arasında imzalanıyor. Bu sözleşme konut ve işyerleri için farklı şekilde düzenlenebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2017..

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2016!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Peki, işyeri kiralamalarında sözleşme nasıl yapılır? İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2016..

Tapu devir sözleşmesi örneği!

Taşınmaz malların tapudaki devir işlemlerinden önce, taraflar aralarında tapu devir sözleşmesi yapabiliyor. Bu sözleşme genellikle müteahhit ile alıcı arasında imzalanıyor. İşte tapu devir sözleşmesi örneği...

İşyeri kira sözleşmesi süresi!

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, işyeri kira sözleşmesi süresi kaç sene olur?

Ürgüp TOKİ konutlarında sözleşme süreci başladı!

Nevşehir Ürgüp ilçesinde TOKİ Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.

Toki Ürgüp Konutları'nda sözleşme süreci başladı!

NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesinde TOKİ Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Kat karşılığı inşaat sözleşme fesih şekli!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi yolu ile inşaat üretimi hem arsa sahiplerine hemde müteahhitlere kolaylıklar sağlayan bir yöntem oluyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşme fesih şekli nedir?

Rhodiapolis Antik Kenti Tiyatrosu restorasyon ihalesinde sözleşme imzalandı!

Kumluca Belediyesi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde bulunan Rhodiapolis Antik Kenti Tiyatrosu ve stoasının restorasyonu ihalesinin ardından, ihaleyi kazanan firma ile sözleşme yapıldı.

Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı.

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu zorunlu mu?

Konut finansmanı kuruluşları, tüketiciye, konut finansmanı sözleşmesinin koşullarını içeren sözleşme öncesi bilgi formu veriyor. Peki, konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu zorunlu mu? İşte yanıtı..

İşyeri devir sözleşme nasıl doldurulur Haberi

İşyeri devir sözleşme nasıl doldurulur

İşyeri devir sözleşme örneği!

İşyeri devir sözleşmeleri, işyeri devir edenler ile devir alanlar arasında imzalanan bir sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. İşyeri devir sözleşmelerinde, devir bedelinin ve işyerine ilişkin bilgilerin belirtilmesi gerekiyor. İşte işyeri devir sözleşmesi;


Örnek İşyeri Devir Sözleşmesi..


Devir Edenler    :              

Ad Soyadı                                              

Adres


Devir Alanlar      :              

Ad Soyad                                             

Adres


Devir Bedeli       :


Biz devir eden adresindeki yukarıda gösterilen bedel karşılığında işletme hakkının...