28 / 04 / 2024

İşyeri ruhsatı başvuru formu

İşyeri ruhsatı başvuru formu

Gayrisıhhî müessese açmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin en çok merak ettikleri soru "İşyeri açma ruhsatı nasıl alınır?" olarak karşımıza çıkıyor. İşte İşyeri açma ruhsatı başvuruları...

İşyeri ruhsatı başvuru formu!

İşyeri açarken, işyerinin bağlı olduğu belediyeye bir form ile başvuruda bulunulması gerekiyor. İşyeri ruhsatı başvuru formu örneği, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte yer alıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Ucuz arsaya rekor başvuru geldi! Dikkat! Son tarih 7 Kasım!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamında 10 Ekim tarihinde başvuruları başlatılan arsa ve iş yerlerine yoğun talep geldiği belirtildi. Açıklanan rakamlara göre, arsa için 464 bin, iş yeri için ise 41 bin başvuru yapıldı. 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasında arsalara 67 bin, iş yerlerine 20 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyası çerçevesinde son dakika gelişmelerini paylaştı ve "Arsa için başvuran vatandaşımızın sayısı 67 bine, ilk iş yeri için başvuru sayısı da 20 bine ulaştı." açıklamasında bulundu.

TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? TOKİ İlk İş Yerim Başvuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesinin ayrıntılarını resmen açıkladı. Peki TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? Hemen şimdi bakın! 

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

Esnaf destek başvuru 2021!

İş yeri sahipleri ve esnafa verilecek kira yardımı ve hibe desteğinin ayrınları belli oldu. İşte esnaf destek başvuru şartları ve tüm merak edilenler...

Yetki belgesi başvuru!

Yetki belgesi olmayan işletmeler ruhsat alamayacak ve bu kişiler emlakçılık yapamayacak. Peki yetki belgesi nasıl alınır? İşte yetki belgesi başvuru... 

İmar barışında 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2018'de hayata geçirilen imar barışı uygulaması kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılaşmaya gidilen 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını açıkladı...

Bitlis TOKİ'deki 383 iş yeri başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'nde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

İmar barışında işyerlerinin durumu nedir? Mevzuata aykırı yapılardaki işyerleri için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

Esenler'de imar barışına yoğun başvuru!

Mülkiyet, imar ve ruhsat sorununu çözmek isteyen Esenlerliler, "İmar Barışı" için ilçedeki "İmar Barışı Ofisi"ne başvuruyor. Esenler'deki konutların yaklaşık yüzde 70'ini ilgilendiren İmar Barışı için günde yaklaşık 200 başvuru alınıyor. 

İmar barışı başvuru tarihleri 2018!

İmar barışı ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılmış yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabilecek. İşte imar barışı başvuru tarihleri 2018..

İşyeri ruhsatı başvuru formu Haberi

İşyeri ruhsatı başvuru formu

İşyeri açma ruhsatı nasıl alınır?

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre sanayi bölgesi, organize sanayi bölgesi ve endüstri bölgeleri ile bu bölgeler dışında kurulacak birinci sınıf gayrisıhhî müesseselerin etrafında, sağlık koruma bandı konulması zorunlu oluyor.

Sağlık koruma bandı mülkiyet sınırları dışında belirlenemiyor ve bu alan içinde mesken veya insan ikametine mahsus yapılaşmaya izin verilmiyor. Sanayi bölgesi, organize sanayi bölgesi ve endüstri bölgesi içindeki tesisler ile ikinci ve üçüncü sınıf gayrisıhhî müesseselerin etrafında da müessesenin faaliyeti gerektirdiği takdirde, inceleme kurulunun kararına istinaden yetkili idarenin en üst amiri veya görevlendireceği kişi tarafından sağlık koruma bandı oluşturulmasına karar verilebiliyor.


Gayrisıhhî müessese açmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte yer alan başvuru formunu doldurarak yetkili idareye başvuruyor....