17 / 05 / 2024

işyerinin devri sözleşmesi örneği

işyerinin devri sözleşmesi örneği

İş yeri devir işlemleri sırasında, iş yerinin eski sahibi ile yeni sahibi arasında iş yeri devir sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte İş yeri devir sözleşme örneği...

Kira kontratı 2024! Kira kontratı nasıl hazırlanır? İşte kira sözleşmesi örneği!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı 'Kira kontratı nasıl hazırlanır?, Kira sözleşmesi örneği' araştırması yapıyor. Peki Kira kontratı nasıl hazırlanır? İşte kira sözleşmesi örneği ve kira kontratı 2024! 

İştira hakkı nedir? İştira hakkı sözleşmesi ne işe yarar?

Hukuki ve gayrimenkul kavramı olan iştira hakkı, özellikle de mülk sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Mülkün satın alım sürecinde bu hakkın önemli olduğu biliniyor. Peki iştira hakkı nedir, iştira sözleşmesi nedir ve ne işe yarar? İşte iştira hakkı ile ilgili tüm detaylar…

Kira sözleşmesi örneği 2022! Kira sözleşmesi nasıl doldurulur?

Kira sözleşmesi diğer bir ifade ile kira kontratı kiraya verenle kiralayacak kişi arasında gerçekleştirilen ve her iki tarafa da belli sorumluluklar ve haklar tanıyan bir sözleşme olarak biliniyor. İşte Kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi belirli ve belirsiz süreli olarak yapılabilmektedir. Kira süresinin belirlenmediği durumlarda kira sözleşmesi belirsiz tarihli olarak sayılır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi örneği 2022..

2021 işyeri kira sözleşmesi!

İş yeri kiralamalarında mülk sahibi ve kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor? Peki 2021 işyeri kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte 2021 işyeri kira sözleşmesi örneği...

Akiş GYO ve Yapı Kredi arasında 117.5 milyon TL'lik kredi sözleşmesi!

Akiş GYO'nun Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanmış olduğu toplam 117 milyon 516 bin 666 dolar ana para tutarlı kredileri için kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanan sözleşme kira sözleşmesi oluyor. Peki konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? diyorsanız işye yanıtı...

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2017!

Kira sözleşmesi, gayrimenkullerin kiraya verilmesi halinde taraflar arasında imzalanıyor. Bu sözleşme konut ve işyerleri için farklı şekilde düzenlenebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2017..

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri!

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi taşınmaz mal devirleri için yapılıyor. Bu sözleşme koşullarının doğması halinde bir tarafın taşınmazı diğer tarafa devrediliyor. Peki, ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri nasıl yapılır?

Malatya Yeşilvadi Göleti'nin sözleşmesi imzalandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Malatya'nın 50 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. DSİ Genel Müdürlüğünce inşa edilen ve bölge halkının uzun zamandır beklediği göletin sözleşmesi imzalandı" dedi.

Emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016!

Kiracının istediği ev veya işyerinin emlakçının listesinde olması halinde kiracı, mal sahibi ve emlakçı arasında emlakçı kiralama sözleşmesi imzalanıyor. İşte emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016..

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2016!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Peki, işyeri kiralamalarında sözleşme nasıl yapılır? İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2016..

işyerinin devri sözleşmesi örneği Haberi

işyerinin devri sözleşmesi örneği

İşyeri devir sözleşme örneği!

İşyeri devir sözleşmeleri, işyeri devir edenler ile devir alanlar arasında imzalanan bir sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. İşyeri devir sözleşmelerinde, devir bedelinin ve işyerine ilişkin bilgilerin belirtilmesi gerekiyor. İşte işyeri devir sözleşmesi;


Örnek İşyeri Devir Sözleşmesi..


Devir Edenler    :              

Ad Soyadı                                              

Adres


Devir Alanlar      :              

Ad Soyad                                             

Adres


Devir Bedeli       :


Biz devir eden adresindeki yukarıda gösterilen bedel karşılığında işletme hakkının...