03 / 05 / 2024

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammad Mohammadı tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akyiğit tarafından kuruldu.

Makam Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Makam Mühendislik Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tune ve Yiğit Pala ortaklığında kuruldu.

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Sami Nakkaşçıoğlu ve Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çoban ve Reşit Yasin Yaşar ortaklığında kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Itı Turkey Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itı Turkey Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Itı Engıneerıng Srl tarafından kuruldu.

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Şen ve Mehmet Ali Demirci ortaklığında kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammad Mohammadı tarafından  10 bin TL sermaye ile 18 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.  


It Internatıonal Mühendislik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...