06 / 05 / 2024

İtalya markası ISVEA

İtalya markası ISVEA

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Sinpaş Köyceğiz, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; gözde konut projelerine imza atmaya devam ediyor. Sinpaş’ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Köyceğiz projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

ISVEA Regina ile geçmişi geleceğe taşıyın!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişten gelen esintileri bugünün modern banyolarına taşıyor.

ISVEA Regina, geçmişi geleceğe taşıyan seri!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişten gelen esintileri bugünün modern banyolarına taşıyor.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

ISVEA Allegro banyolara değer katıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

Eagle Residence'ın banyolarına ISVEA imzası!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, yeni konut projelerine adını yazdırmaya devam ediyor. Selimoğlu Group’un Kartal’da yükselen Eagle Residence projesinin banyolarında İtalyan ISVEA’nın imzası bulunuyor.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

İtalya markası ISVEA Haberi

İtalya markası ISVEA

53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası ISVEA birbirinden şık ve özgün tasarımları ile Almanya'da görücüye çıktı. 2015 yılına damgasını vuracak olan yeni Flamma ile birlikte Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzıone, Sistema, Valente, Colorısvea, Isvearte, metalik sütun ayak lavabolar ile metalik çanak lavabolar ve mükemmel klozet fuarda sergilenen diğer ürünler.



Sanat Eseri Gibi Bir Banyo


Yıllardan beri ateşle var olan seramik sanatının alevi, ISVEA'nın yeni serisi Flamma İkonik Lavobo ile hayat buldu. Başarlı Tasarım stüdyolarından Yatasarım, Ömer Faruk Yakupoğlu tarafından tasarlanan Flamma, banyolarda alev dalgalarının dansını izleme keyfi veren aynı zamanda geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleri...