14 / 05 / 2024

İtalya San Sossio Baronia kasabası

İtalya San Sossio Baronia kasabası

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı.

İtalya'nın San Sossio Baronia kasabası satılıyor!

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı.

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti, Mohammad Murdhı A Alharbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi kuruldu!

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi, Zeynep Tokis Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi, Şakir Şirin tarafından 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Esatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.Sultanbeyli İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hiz.San.Tic. Ltd.Şti.Sultanbeyli İstanbul Şubesi, Sinan Demirtaş Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Sultanbeyli'de açıldı.

Eganis Medikal İnşaat Gayrimenkul Madencilik Petrol Enerji Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb açıldı!

Eganis Medikal İnşaat Gayrimenkul Madencilik Petrol Enerji Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Savaş Akyüz Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde açıldı.

Haem Enerji Elektrik Elektronik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Haem Enerji Elektrik Elektronik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Tic.San.Ltd.Şti. Hatice Uçar Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

San Francisco'da yeni binalara güneş paneli zorunluluğu!

San Francisco'nun bağlı olduğu Kaliforniya eyaletinin, 2020 yılı için %100 yenilenebilir enerji kullanma hedefi var. İşte bu doğrultuda San Francisco'da inşa edilecek yeni binalara güneş enerjisi panelinin kurulması zorunluluğu getirildi.

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. Halil Yerliçay, Musa Yerliçay, Lütfi Yerliçay, Abdullah Yerliçay ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi kuruldu!

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi, Hüseyin İpek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

İtalya San Sossio Baronia kasabası Haberi

İtalya San Sossio Baronia kasabası

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı. Garofalo, Çinli bir yatırımcı arıyor


İtalya’nın güneyindeki San Sossio Baronia kasabası, İtalya’daki pekçok küçük yerleşim gibi finans kaynağı sorunları yaşıyor.


Hükümetten gelen maddi desteklerin yetersizliğinden yakınan kasabanın belediye başkanı Francesco Garofalo ise tepkisini Facebook’tan yayınladığı mesajla kasabayı satışa çıkardığını ilan ederek gösterdi.


Garofalo mesajında “Aranıyor: Zengin Çinli bir yatırımcı gelsin ve kasabayı satın alsın” ifadelerini kullandı. Konuyla bir gazeteye açıklama yapan Başkan Garofalo, “Kasabayı satmayacağım. Sadece dikkat çekmek istedim. Sokaktaki bir çukuru kapatmak ve çimleri biçmek bile zor olmaya başladı” dedi.


Posta




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İtalya'nın güneyindeki San Sossio Baronia kasabası, İtalya'daki pekçok küçük yerleşim gibi finans kaynağı sorunları yaşıyor.


Hükümetten gelen maddi desteklerin yetersizliğinden yakınan...