18 / 05 / 2024

İtalyan göstergebilimci Umberto Eco

İtalyan göstergebilimci Umberto Eco

İtalyan göstergebilimci ve yazar Umberto Eco (81) İstanbul ziyaretinin son gününde Tarlabaşı’ndaydı

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat'ın bu teklifi tam size göre

Dolar kurunun yaşadığı hararetli günler, araba fiyatlarına da yansıyacak. İtalyan devi Fiat, zam uygulaması yapılmadan önce, bir fırsat olması için EGEA, PANDA, 500, 500e modellerinin haziran fiyat listesi açıkladı.

Turistin gözünden Türkiye!

20 günde Türkiye'de 3500 km gezen, İtalyan yönetmen ve gezgin Leonardo Dalessandri tarafından çekilen 3 dakikalık kısa film, ülkemizi bir turistin gözünden ekrana taşıyor.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı restoran açtı!

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Levent'te Burgerman isimli bir hamburgerci açmıştı. Bu kez de eşi Selin Ortaçlı, Etiler Mayadrom'da İtalyan restoranı açtı. Mekanın ismi; Hansel.

Bilgin Gökberk Çeşme'de restoran açtı!

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

İdris Güllüce’nin Peru temasları sürüyor!

İdris Güllüce’nin Peru temasları sürüyor. Bakan Güllüce, AB İklim ve Enerji Komisyoneri Arias Canete, İtalyan Çevre Bakanı Gian Luca Galletti ve beraberindeki Avrupa Birliği heyeti ile görüştü.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış!

Güzel Sanatlar Akademisi yani Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 1946 yılında Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Maçka Silahhanesi restore edildikten sonra taşınma işlemi başlayacakmış. Eski İtalyan sefaret binası da konservatuvar binası olacakmış.

Türkiye'nin fındık ihracat rekortmeni Oltan Gıda, Ferrero'ya satıldı!

Oltan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Veli Oltan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye fındık ihracat rekortmeni olan Oltan Gıda'nın, Türk fındığının en büyük alıcısı olan İtalyan çikolata devi Ferrero'ya satıldığını belirtti...

Fındık ihracat rekortmeni Oltan Gıda, İtalyan Ferrero'ya satıldı!

Oltan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Veli Oltan: " Oltan Gıda'nın İtalyan Ferrero'ya satış işlemi kesinleşti ve de imzalar atılarak satış işlemi tamamlandı " dedi.

Marmaris'e gelen iki dev kruvaziyer, limana güçlükle sığdırıldı!

Türkiye'nin önde gelen kruvaziyer limanlarından biri olan Marmaris'i aynı gün içinde Bahamalar bayraklı Azamara Quest ve de İtalyan bayraklı Aida Diva yolcu gemileri ziyaret etti.

Marmaris'i bir günde 3 bin turist ziyaret etti!

Dünyanın en büyük kruvaziyerlerinden İtalyan bayraklı "Aida Diva" ve Bahama bayraklı "Silver Spirit" isimli yolcu gemileri Marmaris'e geldi. Aynı gün gelen iki kruvaziyerle yaklaşık 3 bin turist bölgeyi ziyaret etti

Legrand Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi!

Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino, Ekol Elektrik işbirliği ile Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da yaptı...

Umberto Eco: Tarlabaşı'ndaki tarihi evleri fazla yıkıyorsunuz!

İtalyan göstergebilimci ve yazar Umberto Eco (81) İstanbul ziyaretinin son gününde Tarlabaşı’ndaydı

İtalyan göstergebilimci Umberto Eco Haberi

İtalyan göstergebilimci Umberto Eco

İtalyan göstergebilimci ve yazar Umberto Eco (81) İstanbul ziyaretinin son gününde Tarlabaşı’ndaydı. Eco, Tarlabaşı Sakızağacı Caddesi’ndeki çekim sonrasında Eco; Buradaki tarihi evleri siz fazla yıkıyorsunuz. Yeni binalar inşa etmek için suç oluşturan çok fazla girişim söz konusu... Normalde bunu kontrol eden bir mekanizma...