10 / 05 / 2024

İTEZ MİMARLIK ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor 5

İTEZ MİMARLIK ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor 5

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 5 mimari proje sergisi 19 Mart 2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aygün ve Bülent Bıyıklı ortaklığında kuruldu.

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Tez konusu kentsel dönüşüm olan öğrencilere burs imkanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘çevre ve kentsel dönüşüm’ üzerine tez hazırlayan öğrencilere toplam 507 bin TL burs verdi.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 12 ay süre ile 65 yüksek lisans öğrencisine verdiği burs sona erdi.

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6 BT Mimarlık söyleşisi 16 Nisan'da!

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Şişli, Eskişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Ankara'yı değiştiren projeler forumları Paragon Tower projesi ile devam ediyor!

TSMD – MİMARLIK MERKEZİ’nin Seranit Yapı Grubu sponsorluğunda, 2013 senesi itibariyle başlattığı ANKARA’ YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10 / 10 Forumları PARAGON TOWER Projesi ile devam ediyor...

Ankara'yı değiştiren projeler 10/10 forumları devam ediyor!

TSMD – MİMARLIK MERKEZİ’nin Seranit Yapı Grubu sponsorluğunda, 2013 senesi itibariyle başlattığı ANKARA’YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10 / 10 Forumları PARAGON TOWER Projesi ile devam ediyor...

Eskişehir Mimarlar Odası Şubesi mimarları ağırlıyor!

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor sergilerinin beşincisinde HAYALGÜCÜ MİMARLIK /Ayça Kesmez, İlhan Kesmez ve YAZGAN MİMARLIK/ Begüm Yazgan, Kerem Yazgan mimari proje sergisi 27 Aralık'ta açılıyor...

Emlak Konut kentsel dönüşümde HOK, DOME, BURO ile anlaştı!

Emlak Konut GYO, Kentsel Tasarım Projesi'nde belirlenecek alana ait maket ile alana ait sunum videosu ve animasyon hazırlanması işleri için yapılan ihaleyi kazanan HOK INTERNATIONAL LTD., DOME MİMARLIK ve BURO HAPPOLD Ortak Girişimi aldı.

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

İTEZ MİMARLIK ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor 5 Haberi

İTEZ MİMARLIK ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor 5

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 5 sergilerinin beşincisi İTEZ MİMARLIK.


Mimari proje sergisi 19 Mart 2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde...