15 / 05 / 2024

İtfaiye eri çöken ev

İtfaiye eri çöken ev

Denizli'de Bozkurt ilçesinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde "çatı çökmesi" ihbarına giden itfaiye eri, depremde zarar gören evinden eşini ve iki çocuğunu kurtardı.

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları belediyede başladı! İş arayanlar dikkat! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Hasanşeyh Belediyesi’ndeki  Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için başvuru şartları duyuruldu. İş arayanlar için müjdeli haber geldi. Başvuru süreci nasıl gerçekleşecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

İş arayanların beklediği müjde geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak. Peki İBB iş ilanlarına nasıl başvurulur? İBB zabıta alımı için nereye başvurulur? İBB itfaiye eri alımı başvuruları ne zaman?

Esdeco Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esdeco Yapı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Elif Can Kartol  ve Sinem Erişken tarafından kuruldu.

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Metin Erişken ve Sait Erişken ortaklığında Ümraniye’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kaptan Petrokimya Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Petrokimya Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Naciye Erişken tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasan Özgür Girişken: Kentlerin değeri vardır!

Mimarlar odası başkanı Girişken kent gündemine ilişkin konuları değerlendirdi. Girişken, "Kentler marka değildir, marka ticari ürünlerine aittir. Kentlerin değeri vardır" dedi.

TG Organizasyon Danışmanlık ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TG Organizasyon Danışmanlık ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslı Funda Erişken tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Koç Caddesi'nde kuruldu.

Kayakseverler hafta sonu Palandöken'e akın etti!

Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezinde aileleriyle pistleri dolduran çocuklar, sıcak hava nedeniyle kısmen eriyen pistte anne ve babalarının yardımıyla düşe kalka kaydı...

Beykoz Soğuksu Mahallesi arsa rayiç değeri 2014!

Beykoz Belediyesi Soğuksu Mahallesi arsa rayiç değerlerini ne kadar belirledi? Beykoz Soğuksu 2B arsa rayiçleri nedir? Beykoz 2B kapsamında Soğuksu Mahallesi rayiç değerleri nedir? İşte sokak sokak Beykoz Soğuksu Mahallesi arsa rayiç değeri 2014!

Palandöken'de kayak merkezlerinin özelleştirilmesine tepki!

Palandöken kayak merkezlerinde mekanik tesislerin kullanımı için özelleştirme idaresi tarafından antrenör-sporculardan ücret talep edilmesi protesto edildi. Ayık, Erzurum'daki kulüpler ve federasyon olarak büyük bir mağduriyet içinde olduklarını söyledi.

Tapu değeri pişmanlık beyannamesi, bedeli nasıl yükseltir?

Tapu pişmanlık müessesesi nedir? Tapu değeri pişmanlık beyannamesi konut fiyatını nasıl yükseltir? Pişmanlık konut fiyatını nasıl arttırır? Tapu değeri pişmanlık beyannamesi, bedeli nasıl yükseltir? İşte cevapları...

Palandöken'de kayakseverler buz tırmanışı da yapabilecek!

Palandöken'de kayakseverler buz tırmanışı da yapabilecek. Türkiye' nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken Kayak Merkezi' nde yerli ve yabancı turistler için yapay buz tırmanma duvarı yapılıyor...

Bendevi Palandöken: Türkiye’de bulunan 16 bin zincir marketin yarısı 4 markaya ait!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Perakendecilik Yasası’nın çıkarılmadığını, 1998’de yüzde 15 olan organize perakende zincirlerin pay oranının 2014’de yüzde 70’e yaklaştığını belirtti...

İtfaiye eri çöken ev Haberi

İtfaiye eri çöken ev

Denizki Bozkurt merkezli 6 büyüklüğündeki depremde 112 Acil Servis'e bir evin çatısının çöktüğü ihbar edildi. İhbar Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bozkurt şubesine bildirildi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; ekip arkadaşları ile göreve çıkan itfaiye eri Özgür Bektaş, gittikleri adresin kendi evi olduğunu gördü.

Evine giren Bektaş, çatısında çökme riski bulunan odadan eşini ve iki çocuğunu dışarı çıkardı. Bektaş, evinin diğer odalarını büyük bir üzüntü ile dolaşıp çökme olan yerleri inceledi.

Meydana gelen olay sonucunda Bektaş'ın eşyalarının da zarar gördüğü ve evde büyük hasar oluştu.

Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana...