18 / 05 / 2024

ito cannes

ito cannes

Türk müteahhitlik sektörü dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması sıralamasında 38 firma ile ikinci sırada yer alıyor. Türk girişimcileri 2013 yılında dünyada 30 milyar dolara yakın inşaat projesi üstlendi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Çeşme ve Didim'e Cannes modeli projeler geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat!

Çeşme Dalyanköy’de inşa edilen Valory Çeşme projesi 13 adet daireden meydana geliyor. Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat listesi 950 bin TL'den başlıyor.

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

ito cannes Haberi

ito cannes

14 milyonluk nüfusuyla Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul, mega kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım altyapı yatırımlarının merkezi. İstanbul 2019 yılında dünyanın ikinci büyük metro ağına sahip olacak. 


Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 yılında 100’üncü yılını kutlayacak olması ise hedeflere ayrı bir vizyon katıyor. İstanbul Ticaret Odası, 340 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 5’inci büyük odası olarak; 132 yıllık tarihinde, şehrine ve ülkesine ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda da hizmet eden öncü bir kuruluş. 


25. yılını kutlayacak olan MIPIM Fuarı'nda bu yıl 'ikinci kez' Onur Ülkesi olarak bir ilke imza atan Türkiye’nin fuardaki tanıtımına İstanbul Ticaret Odası (İTO) da, İstanbul’un tanıtımı ile destek verecek. Dünya basını Türkiye’nin ekonomi başkenti İstanbul’un MIPIM’de yükselişine tanıklık edecek. 


“Rising İstanbul (Yükselen İstanbul)” toplantısında; İstanbul’un yükselen dinamizmini, sektöre ivme...