02 / 05 / 2024

İttifak Holding sektörleri

İttifak Holding sektörleri

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

İTO’dan tüm sektörlere “fedakarlık” çağrısı. Avdagiç: Marketlerin fiyat sabitlemesi örnek olmalı

Marketlerin başlattığı ardından da gıda ve mobilya gibi başka sektörlerin de katıldığı “fiyat sabitleme” kampanyası hakkında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten çağrı geldi. Avdagiç “fedakar tutum” dediği fiyat sabitleme kampanyasına diğer sektörleri de katılmaya çağırdı.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

KDV indirimi genişletiliyor! 3 sektöre büyük müjde!

Gıda sektöründeki yüzde 8 KDV oranının yüzde 1'e indirilmesinden sonra şimdi de diğer sektörler için de KDV indirimi yapılması planlanıyor. Peki yeni KDV indirimleri ne kadar olacak? İndirimler hangi sektörleri kapsayacak? İşte KDV indiriminde yeni detaylar...

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 12,3 arttı!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi, 2021 yılı 3. çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 9,9 yükseldi. Sadece inşaat sektöründe yüzde 12,3 artış yaşandı.  

İnşaat sektörü dijitalleşiyor!

Son dönemlerde tüm sektörleri etkisi altına alan ve sık sık gündeme gelen dijitalleşme rüzgarı inşaat sektörünü de etkiledi.

İttifak Holding sektörleri Haberi

İttifak Holding sektörleri

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirildi.

Fuara katılım sağlayan İttifak Holding inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı.

İttifak Holding, fuara grup şirketlerinden Seha Yapı, Selva Gıda, İmaş Makine ve Selet ile katıldı. Anadolu’nun markalaşmaya önem veren ve marka değerini her yıl daha da ileri taşıyan şirketlerinden biri olan İttifak Holding, uluslararası arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila fuar ile ilgili olarak; “Hem Katar hem de bölge ile olan ticaretimizin güçlendirilmesinde katkısı olacağına inandığımız bu fuarı grup olarak önemsiyoruz. İki ülke arasında kalıcı ve sürdürülebilir iş birliğini artıracak projelerin geliştirilmesi çok kıymetli. Türkiye ve Katar arasındaki kadim...