29 / 04 / 2024

İttifak İnşaat sağlıkkentte yaşam başladı

İttifak İnşaat sağlıkkentte yaşam başladı

İttifak İnşaat’ın, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent’te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle satışa sunuluyor.

İttifak İnşaat'ta yaşam başladı! 180 bin TL'ye 2+1!

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent'te yaşam başladı.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

İttifak İnşaat sağlıkkentte yaşam başladı Haberi

İttifak İnşaat sağlıkkentte yaşam başladı

İttifak İnşaat’ın, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent’te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.


2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle satışa sunuluyor. 2+1 daireler 180.000 ve 98 m² 220.000 TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 240.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje, konut sahiplerine tapu teslimiyle hemen taşınma imkânı ve güvenli bir yaşam fırsatı sunmayı hedefliyor.


‘Cep Cüzdan’dan nakit çözüm


Vodafone Türkiye, alışverişte dijitalleşmeyi hızlandıracak Vodafone Cep Cüzdan’a yakın alan iletişimi teknolojisini (NFC) ekledi. Visa Europe ile Vodafone Türkiye’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cep Cüzdan, tüketicilere banka kartlarını yanlarında taşımadan telefonlarıyla alışveriş yapma imkanı sunuyor. NFC desteği bulunan Vodafone’lular, Cep Cüzdan’ı yükleyerek, 50 TL’nin altındaki alışverişlerinde şifreye gerek kalmadan, telefonlarını temassız POS...