09 / 05 / 2024

iü kafe ihalesi

iü kafe ihalesi

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karabük 36 iş yeri ihalesi 14 Ekim'de!

TOKİ Karabük Merkez Belen mahallesinde yer alan 33 iş yerini ve Eflani Çelebiler mahallesinde yer alan 3 iş yerini 14 Ekim 2020'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Kocaeli Gebze'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli Gebze'de yer alan gayrimenkul için yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi düzenliyor.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

iü kafe ihalesi Haberi

iü kafe ihalesi

istanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. 


3 yıllığına kiralanacak kafenin ihalesi, 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


2886 İDK. İ.Ü. REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ 1ŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 42069


istanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağında Kafeterya Alanı Kiralama İşi


İHALE İLANI


TAŞINMAZIN İHALE BİLGİLERİ


Kiralanan Yer ve Amacı 580 ada 33 nolu Taşınmaz


Kiralanan M2- süresil93,20 m2- 3 YIL


ilk Yılın Aylık /3'er aylık dönem Tahmini Kira Bedeli 7.000-TL+KDV 3'er aylık dönem kira bedeli


21.000,00-TL+KDV


Geçici Teminat Bedeli (%3) 2.520,00-TL


İhale Şekli 2886 DİK 45


ihale Tarih ve Saati 17.09.2014 Çarşamba günü Saat 09.30'da


Yukarıda bilgileri verilen Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağında 1...