09 / 05 / 2024

iü kafeler

iü kafeler

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da ihaleye çıkıyor.

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! İşçi başına 1500 TL destek verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kırmızı renkle gösterilen illerde kafeler, lokantalar ve restoranların ramazan ayı boyunca paket servisiyle sınırlandırılacağını duyurdu. Erdoğan, işletmelere her işçi başı 1500 TL'lik destek yapılacağı müjdesini verdi.

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Binaların girişlerindeki kafeler emlak değerini düşürür mü?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binaların girişlerindeki kafeler" konulu yazı yazdı.

Kadıköy Altıyol'daki kafeler yıkıldı!

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Altıyol meydanındaki bazı kafeler sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Ünlü markaların bulunduğu arsanın yeşil alan olarak düzenleneceği belirtildi.

Ofis kafeler serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor!

Ofis kafeler, serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor. Workinton Genel Müdürü Gökhan Beydoğan, Workinton'un özellikle mobil çalışanlar ve farklı bir şekilde bir araya gelmenin, çalışmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlandığını söylüyor.

Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki kafeler kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin tek yönlü trafiğe açma kararı aldığı Sanat Sokağındaki kafeler işletmecileri tarafından kaldırıldı. Kışanak, sokağın yeniden düzenlenmesi konusunda bir proje çalışması yapacaklarını ifade etti.

Şişli Now Bomonti 'de metrekaresi 3 bin 700 dolara!

Şişli Now Bomonti 'de 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında; sinema salonu, kafeler, spor salonu, prova-kayıt odası, gurme dükkanları, barbekü terası bulunuyor...

Kanalistanbul için çılgın kapı!

çılgın projeye 30 milyar dolar teklif eden Serdar İnan 'a mimarlardan teklif yağıyor. Almanya 'da yaşayan bir mimar Kanalistanbul için “Marmara Kapı ” projesi çizdi. Proje taslağına göre Marmara Kapı 'da otel, AVM, restoranlar ve kafeler bulunuyor...

Vakıfbank taşınmak için beklemeyecek

Vakıfbank İstanbul'a taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Hazırlanan yasa tasarısı imzaya açılmak üzere Bakan Hayati Yazıcı'ya iletildi. Ziraat Bankası ve Halkbank'ın gecikmesi halinde Vakıfbank, beklemeden taşınmak istiyor

Tüketiciler neden en çok 1+1'i tercih ediyor?

Tüketiciler neden 1+1'i çok tercih ediyor? Sektörün uzmanları yanıtlıyor! Yatırım ve oturmak amaçlı ev satın alacaklar 1+1 piyasasında son durum için tıklayın!

`Konut sahiplerini fiyat düşürmeleri için ikna etmeye çalışıyoruz`

Talep azalmasına karşın bazı bölgelerde gayrimenkulün yüzde 10 primli olduğunu söyleyen emlak danışmanlık şirketi TURYAP'ın Genel Müdürü Sarıbay, 'Mal sahiplerinin fiyatı düşürme konusunda direnci var. Biz ise niçin fiyatları düşürmeleri gerektiği konusun

Ortadoğu Grup Rize`deki projeyle yurtdışı işi kaptı

İnşaat sektöründe 27 yıldır hizmet veren Ortadoğu Group, Rize'nin Güneysu ilçesinde yaptığı kültür merkezi sayesinde Özbekistan ve Hindistan'da müteahhitlik işleri almaya başladı. Ortadoğu, Şişli'ye de Middleist projesi yapıyor

iü kafeler Haberi

iü kafeler

istanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. 


3 yıllığına kiralanacak kafenin ihalesi, 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


2886 İDK. İ.Ü. REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ 1ŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 42069


istanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağında Kafeterya Alanı Kiralama İşi


İHALE İLANI


TAŞINMAZIN İHALE BİLGİLERİ


Kiralanan Yer ve Amacı 580 ada 33 nolu Taşınmaz


Kiralanan M2- süresil93,20 m2- 3 YIL


ilk Yılın Aylık /3'er aylık dönem Tahmini Kira Bedeli 7.000-TL+KDV 3'er aylık dönem kira bedeli


21.000,00-TL+KDV


Geçici Teminat Bedeli (%3) 2.520,00-TL


İhale Şekli 2886 DİK 45


ihale Tarih ve Saati 17.09.2014 Çarşamba günü Saat 09.30'da


Yukarıda bilgileri verilen Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağında 1...