16 / 05 / 2024

İva flat kağıthane projesi

İva flat kağıthane projesi

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

İVA Flats Kağıthane 2. etabı başlıyor!

İVA Yapı, İstanbul Avrupa yakasının merkezi lokasyonlarından Kağıthane’de gerçekleştirdği İVA Flats Kağıthane’nin 2. etabına başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire modelleri yer alıyor.

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kağıthane İva Suites daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2017'de gerçekleştirileceği Kağıthane İva Suites daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve loft daire tipleri yer alıyor.

İva Flats Kağıthane teslim tarihi!

İva Flats Kağıthane projesinde konutların satış fiyatları 249 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kağıthane İva Suites iletişim!

Kağıthane İva Suites iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Suites fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane İva Flats fiyat!

Kağıthane İva Flats fiyat listesi 249 bin TL'den başlayarak değişiyor. İva Flats projesi 2018 yılında tamamlanacak...

İva Suites Kağıthane fiyatları!

İva Suites Kağıthane projesinde daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor...

İva Yapı'dan Kağıthane'ye 2 yeni proje!

İva Yapı; İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yer alan 2 yeni projesini satışa çıkardı. İva Yapı Kağıthane projelerinin isimleri; İva Suites ve İva Flats olarak belirlendi.

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Milli Emlak, Kağıthane'deki 7 arsayı satışa çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kağıthane'de bulunan 7 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İhale; 2 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak

İva flat kağıthane projesi Haberi

İva flat kağıthane projesi

İVA Yapı Kağıthane'de yarım kalan projesini tamamlamak için çalışmalara başlıyor. şirket, yarım kalan projelerini tamamlamak ve hak sahipleri ile birlikte göğüslemek zorunda kaldığı mağduriyetin giderilmesi için yeni projeleri hayata geçiriyor. 

İva Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, başlattıkları hukuki süreçte, mahkeme tarafından olayın teknik ve hukuki yönden incelenerek kendilerinin haklı bulunduğunu ve uğradıkları maddi zararın bilirkişi raporuyla tespit edildiğini dile getirdi. 

Kendilerinin bugüne kadar sektörde çok önemli işlere imza attıklarını dile getiren İnce, “Mahkeme tarafından projemizin yarım kalmasına neden olan toprak kaymasının sebebinin İSKİ'nin patlayan su borusu olduğuna hükmedildi.” dedi.

İlk günden beri hak sahiplerini hiç yalnız bırakmadıklarını ve onların yanlarında olduklarını vurgulayan İnce, “Hak sahipleri ile yaptığımız görüşmelerde onlara yeni projelerimizden daireler vermek suretiyle mutabakata vardık.” şeklinde konuştu.

“Bakanlık, projemizin olduğu bölgede...