30 / 04 / 2024

İva Yapı İva Suites satılık

İva Yapı İva Suites satılık

İva Yapı İva Suites satılık dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlayarak değişiyor. İva Suites projesinde 84 daire yer alıyor...

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Aydoğan ve Aladdin Okur ortaklığında kuruldu.

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Emeksiz tarafından kuruldu.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

İva Yapı İva Suites satılık Haberi

İva Yapı İva Suites satılık


İva Suites projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de İva Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İva Suites Kağıthane projesinde fiyatlar 299 bin liradan başlıyor.


Kağıthane İva Suites projesi 84 daireden meydana geliyor. İva Suites Kağıthane projesinde 1+0, 1+1 ve loft konut alternatifleri sunuluyor. İva Suites projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor.



Satış Ofisi: Astoria A Kule Kat:7 Büyükdere Caddesi No: 127 - P.K.: 34394 Esentepe - Şişli- İstanbul


Web: http://iva.com.tr/landing/#index

Tel: 444 7 958

Gülcihan...