08 / 07 / 2024

Iyaşpark Otelinin özellikleri

Iyaşpark Otelinin özellikleri

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Kahve Dünyası 140. şubesini Iyaşpark AVM'de açıyor!

Kahve Dünyası mağazası yeni şubesini Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıyor. Kahve Dünyası "Türk kahve kültürünü Türkiye'de ve dünyada hak ettiği yere taşımak" misyonu ile 140. şubeye ulaştı.

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Future Park Otelinin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Isparta Iyaşpark Otel Eylül'de açılacak!

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayında hizmet vermesi bekleniyor.

Iyaşpark Otel Eylül'e kadar tamamlanacak!

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Iyaşpark Otelinin özellikleri Haberi

Iyaşpark Otelinin özellikleri

IYAŞ, İsparta Belediyesinden kiraladığı eski İsparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor. İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. 


EYLÜL E KADAR TAMAMLANACAK 

Edinilen bilgilere göre otel Eylül ayına kadar tamamlanacak. Şu anda çatı ve dış giydirmelerim devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modern bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve ilimizin en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


REKABET ARTACAK 

Öte yandan ilimizin ilk...