11 / 05 / 2024

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Atlantis AVM Konutları Pendik'te kuruldu

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Eldağ İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldağ İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özel ve Muhammed Karadağ tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Ömer Tolga Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye 3 Haziran' da ile Kartal Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Salim Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuş Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2 Ekim 2014 tarihinde ve 29137 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikler...

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Serkan Gezmiş, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Haberi

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlık Bulvarı Atlantis AVM Konutları...