27 / 04 / 2024

İZENERJİ kik başvurusu son durum

İZENERJİ kik başvurusu son durum

İZENERJİ'ye KİK'ten kötü haber. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ şirketinin, hizmet alım ihalesini başka bir firmanın kazanması nedeniyle yaptığı iptal başvurusu, Kamu İhale Kurumu tarafından reddedildi.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu!

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilecek. Projenin başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ Evleri'nde kura çekimi 23 Ekim 2015 Cuma günü yapılacak. Peki, Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri'nde 43 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki, Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak?

Esnafın geleceğinin garanti altına alınacak TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak? TOKİ Esnaf Evleri başvuru şartları neler?

Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Samsun Gazi TOKİ Evleri projesinde 1 adet daire açık satış yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki, Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

6 dairenin satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Turkuaz Vadisi'nde bulunan 6 konut satışa çıkarılıyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

İZENERJİ kik başvurusu son durum Haberi

İZENERJİ kik başvurusu son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ şirketinin, hizmet alım ihalesini başka bir firmanın kazanması nedeniyle yaptığı iptal başvurusu, Kamu İhale Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararının tebliğ edilmesi sonrasında belediye ile ihaleyi alan firmanın sözleşme imzalamasının beklendiği dile getirildi.


Eylem kararı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ şirketinde çalışan bin 170 işçi, hizmet alım ihalesini başka bir firmanın kazanması sonrasında eylem kararı almıştı. DİSK'e bağlı olarak çalışan işçiler seslerini duyurmak için çeşitli protestolar yaparken, İZENERJİ yetkilileri ise ihalenin iptali için KİK'e başvurmuştu. Bu başvuru sonrasında gözler Ankara'ya çevrilirken, itirazları değerlendiren KİK iptal başvurusunu reddetti. Çıkan kararın henüz Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşmadığı dile getirilirken, önümüzdeki günlerde resmi kararın yetkililere ulaştırılacağı belirtildi. Aksi bir gelişme yaşanmadığı sürece ihaleyi kazanan firma ile belediye arasında hizmet alım ihalesi sözleşmesinin...