01 / 05 / 2024

izka inşaat Kütahya Modern evleri

izka inşaat Kütahya Modern evleri

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

izka inşaat Kütahya Modern evleri Haberi

izka inşaat Kütahya Modern evleri

2013 yılının Ekim ayında temelleri atılan proje, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğinin yanı sıra ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor.


Kütahya’nın aile konseptine uygun olarak tasarlanan Kütahya Modern 1’inci etap projesi, geniş metrekareye sahip 2+1 , 3+1 ,4+1 ve 6+1 daire tiplerini de içerisinde barındırıyor.

 ‘Kütahya Modern’ projeleri,  bölgenin etrafında konumlanacak olan diğer projelerle de gün geçtikçe değer kazanıyor. İzka İnşaat adına konuşan Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri , ’Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modern projelerinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya’da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecektir.  Tamamlanan gençlik spor merkezi ve...