22 / 07 / 2024

izmir 2 ihale

izmir 2 ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Buca-Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu projelerinin ihalesi gerçekleşti. 37 firmanın katıldığı ihalelerin toplam bedeli 155 milyon TL oldu.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

1915 Çanakkale Köprüsü için 2.5 milyar Euro’luk ihale!

Dünyanın sayılı asma köprülerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü  2.5 milyar Euro’ya ihale edildi. Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ‘Bu köprü, bir mühendis olarak hayatımın hayalidir’ dedi.

Hazine yarın 2  yeni ihale ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 yeni ihale gerçekleşecek. ilk ihalede 5 ay  (161 gün) vadeli, kuponsuz hazine bonosu, İkinci ihalede ise 7 yıl (2380 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli  değişen faizli devlet tahvili ihracı gerçekleşecek.

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2.etabı bugün ihaleye çıkıyor. 22 ayda tamamlanması planlanan projenin ihale bedeli 47 milyon 756 bin 563 TL olarak belirlendi. 

İzmir 2. Sulh Mahkemesi Buca'daki 5 arsayı satıyor!

İzmir 2. Sulh Mahkemesi tarafından Buca'da bulunan 5 arsa 29 milyon 975 bin TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 10 Ekim'de gerçekleşecek.

İzmir'de 10.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Torbalı'da 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Torbalı Belediyesi, Ayrancılar Mahallesi sınırları içerisindeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 2 Mart'ta yapılacak..

izmir 2 ihale Haberi

izmir 2 ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Buca-Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu" projesi kapsamında iki büyük ihaleyi gerçekleştirdi. 7 kilometrelik bağlantı yolu projesi kapsamındaki 2 adet viyadük ile 2 adet altgeçit ve 1 adet üst geçit yapılması işlerini kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi ihalesini, 45 milyon 284 bin 699 TL'lik teklifle Ezekar Yapı - Mapek İnşaat kazandı. 

Aynı proje kapsamında 2,5 km uzunluğuyla İzmir'in en uzun tüneli de inşa edilecek. Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu bağlantısını sağlayacak tünel ihalesine 24 firma katıldı. İhaleyi 109 milyon 900 bin 827 TL'lik teklif sunan HGG İnşaat kazandı. "İki tüp tek tüneli" kapsayan projenin, yer tesliminden itibaren 900 günde tamamlanması öngörülüyor. İhale tamamlanan proje ile 2.5...